Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИЗКРИВЕН ЗАДЕН КАРДАН НА RENEGADE 800 X

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ИЗКРИВЕН ЗАДЕН КАРДАН НА RENAGADE 800 X

Искам да благодаря на бате Емо, и на всички от "ЕДИ МОТОРС" за това,че когато се счупим и им се обадим,на момента ни изпращат необходимата част!

п.с. А сега отиваме да правим на тати ренегада,че вчера и той нещо се скапа
    sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от brake Преглед на мнение
      Христов ето малко клипчета от американския АМА суперкрос шампионат,за съжаление там кавазакитата изобщо не фигурират
      Да не говорим също,че и в GNCC + младежкия МХ шампионат също първите места ги обират кавазакитата
      http://www.atvriders.com/atvracing/a...-videos.html#1

http://www.atvriders.com/atvracing/a...-videos.html#1
      Вярно бе, цели две Кавазакита от 15... Ама само в тоя кръг...е, не може без хич,нали трябва да има зеленичко за цвят поне...
      А нещо да кажеш за Can-Am-ите и крайното класиране от миналата година

Коментар

Ама сузуки като гледам май-май те са най-добре

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
          Вярно бе, цели две Кавазакита от 15... Ама само в тоя кръг...е, не може без хич,нали трябва да има зеленичко за цвят поне...
          А нещо да кажеш за Can-Am-ите и крайното класиране от миналата година

Е сега да не се връщаме назад във времето.Аз нищо против нямам за Can-Am,просто си защитавам машината А пък те и тази година не изостават много...Ето го и класирането до момента:

1.Chad Wienen-290-KAWASAKI
          2.Dustin Wimmer-285-SUZUKI
          3.Joe Byrd-271-HONDA
          4.Doug Gust-250-SUZUKI
          5.Josh Upperman-242-HONDA
          6.Josh Creamer-224-KAWASAKI
          7.John Natalie-203-Can-am
          8.Jeremy Lawson-201-Can -am
          9.Cody Miller-169-Can-am
          10.Thomas Brown-159-YAMAHA
          sigpic

Коментар

Уважаеми колеги, Тромбата е пуснал тази тема, за да се оплаче от счупеното си АТВ, както и да потърси съвети, мнения за поправката му.
            А Вие отново обърнахте нещата на Кан - Ам и Кавасаки. Кое се чупели, и колко вървели. Всяка една машина се чупи и всяка една машина за която се отделят много средства за тунинг и състезатели може да победи, пък ако ще да е най-смотания китайски боклук.

Мен много ме е яд защо заключихте темата за двете марки, за да си чешем пръстите на воля, и да не пълним други теми със спам.

А сега конкретно към Тромба тиим: какво смятате да направите, да го възстановявате този кардан, или да се купува нов? Вкакво състояние са флнците към карито и шлиците?
            Аз на ренегада на жена ми, след като ми казаха колко трябва да чакам за резервни части и му присадих жигулско каре.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
              Докато е във въздуха да не дава газ , гумите се развъртат и като кацне на земята спират рязко и резултата е налице

самата истина

имаме такъв случай само че с кола,стъпвайки на асфалта от трева с сравнително доста високи обороти и гуми на 245 резултата беше скъсан кардан навит като тирбушон, дифа на колата беше шпер ако беше нормален нямаше да се случи.И другото което допринесе до този резултат според мене е че пътя беше на малко по-високо ниво от поляната и на колата отскочи задницата,след което се приземи на 2-те си гуми.
              Явно кардана идва по-слабо място от диф,ск.кутий и т.н.
              SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

лелеее това не ми прилича на козметичен проблем!

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                  Уважаеми колеги, Тромбата е пуснал тази тема, за да се оплаче от счупеното си АТВ, както и да потърси съвети, мнения за поправката му.
                  А Вие отново обърнахте нещата на Кан - Ам и Кавасаки. Кое се чупели, и колко вървели. Всяка една машина се чупи и всяка една машина за която се отделят много средства за тунинг и състезатели може да победи, пък ако ще да е най-смотания китайски боклук.

Мен много ме е яд защо заключихте темата за двете марки, за да си чешем пръстите на воля, и да не пълним други теми със спам.

А сега конкретно към Тромба тиим: какво смятате да направите, да го възстановявате този кардан, или да се купува нов? Вкакво състояние са флнците към карито и шлиците?
                  Аз на ренегада на жена ми, след като ми казаха колко трябва да чакам за резервни части и му присадих жигулско каре.
                  ТРОМБАТА НИКОГА НЕ СЕ ОПЛАКВА,А САМО СПОДЕЛЯ!В МОМЕНТА RENEGADA СЕ СГЛОБЯВА,АКО НЕ МИ ХАРЕСА ИМАМ АЛТЕРНАТИВА ЗА "GHALENGE CUP"ВРАЦА. ЕТО АЛЕРНАТИВИТЕ:
                  Прикачени файлове

Коментар

Оригинален кардан ли намери, или приспособява?
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от malkatatromba Преглед на мнение
                      ТРОМБАТА НИКОГА НЕ СЕ ОПЛАКВА,А САМО СПОДЕЛЯ!В МОМЕНТА RENEGADA СЕ СГЛОБЯВА,АКО НЕ МИ ХАРЕСА ИМАМ АЛТЕРНАТИВА ЗА "GHALENGE CUP"ВРАЦА. ЕТО АЛЕРНАТИВИТЕ:
                      Ако моето АТВ ми спретне, някой номер в последния момент, може ли да ползвам номер 2 от твоята алтернатива При теб ли са тези АТВ-та ?
                      sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от brake Преглед на мнение
                        Ако моето АТВ ми спретне, някой номер в последния момент, може ли да ползвам номер 2 от твоята алтернатива При теб ли са тези АТВ-та ?
                        РИЧИ ДАНО НЕ ТИ ВЪРТИ НОМЕРА ТЕХНИКАТА .ТОВА ЗЕЛЕНОТО Е КЪМ 12500$ ТАМ/USA/ДО ТУК СТАВА 15000$

Коментар

Попитах може ли да ползвам! Защо ме хвърляш в графата купувам?

п.с. Извинявам се,ако не съм разбрал какво е алтернатива.
                          Последно редактирано от brake; 04-07-09, 09:55.
                          sigpic

Коментар

До: ИЗКРИВЕН ЗАДЕН КАРДАН НА RENЕGADE 800 X

RENEGADA ВЕЧЕ Е В ГАРАЖА. КАРДАНА СТАНА ПЕРФЕКТЕН !
                            ПРОВЕДЕН БЕШЕ ИНСТРУКТАЖ НА МАЛКАТА ТРОМБА ОТНОСНО ЛЕТЕНЕТО С РЕНЕГАДА.ЗА ПО-СИГУРНО ГО КАЧИХ НА ХЕЛИКОПТЕР ЗА ДА СЕ УБЕДИ ЧЕ ТОВА Е МАШИНАТА ЗА ЛЕТЕНЕ ,А НЕ РЕНЕГАДА!!
                            Прикачени файлове

Коментар

[QUOTE=ТОДОР ХРИСТОВ;786195]Не е куцо Кавазаки И е нормално за една година да даде един дефект, не като Кавазаки, по един дефект на седмица...че и по-често..ако запали изобщо
                              Ако не се пали и кара обаче, Кавазакито почти не дава дефекти

Да нямаш температура
                              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от ! Алекс Преглед на мнение
                                самата истина

имаме такъв случай само че с кола,стъпвайки на асфалта от трева с сравнително доста високи обороти и гуми на 245 резултата беше скъсан кардан навит като тирбушон, дифа на колата беше шпер ако беше нормален нямаше да се случи.И другото което допринесе до този резултат според мене е че пътя беше на малко по-високо ниво от поляната и на колата отскочи задницата,след което се приземи на 2-те си гуми.
                                Явно кардана идва по-слабо място от диф,ск.кутий и т.н.
                                Да колеги, затова ако сте забелязали спортните атв-та с които се скача, са със верига не с кардан. Веригата по издържа на подобни работи и лесно се сменя заедно с пинйоните които се "нарешват" от такива падания.
                                Иначе не само ,че се използва ми е много важна техника. Подаването на газ във въздуха и задната спирачка контролират равновесието на мотора във въздуха. Подаването на много газ при приземяване е и също техника която се се използва за да намали удара ако се изпусне попивката при скок. Но просто както вече казах се прави със спортно.

Със работно атв не се скача независимо дали е Бомбардер, Изтребител, Кавазаки, Ямаха.
                                А и КФХ 700 и аз не съм му фен ма е всичко друго но не и чупливо(освен пластмасите)
                                ТРОМБА ако продължаваш да скачаш с това тепърва ще ти започват проблемите. Тампони по окачване, лагери, втулки може и да извиеш стъблото на амортисйора от по силно падане. Така ,че по добре се метай на спортно.
                                It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X