Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИЗКРИВЕН ЗАДЕН КАРДАН НА RENEGADE 800 X

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ИЗКРИВЕН ЗАДЕН КАРДАН НА RENEGADE 800 X

ТОВА СЕ СЛУЧИ В СРЯДА ПРИ ЕДИН СКОК,КОЙТО ДОСЕГА Е МИНАВАН СТОТИЦИ ПЪТИ.МАЛКАТА ТРОМБА ТРЕНИРАШЕ УСИЛЕНО ЗА "CHALENGE CUP"ВРАЦА И СЕ ПОЛУЧИ ТОВА:ИЗКРИВЕН ЗАДЕН КАРДАН ВСИЧКО ДРУГО Е ЗДРАВО И ПРАВО.
    ЕТО НЯКОЛКО СНИМКИ.ОЧАКВАМ МНЕНИЯ
    Прикачени файлове

До: ИЗКРИВЕН ЗАДЕН КАРДАН НА RENAGADE 800 X

Първоначално публикуван от TROMBA Преглед на мнение
    ТОВА СЕ СЛУЧИ В СРЯДА ПРИ ЕДИН СКОК,КОЙТО ДОСЕГА Е МИНАВАН СТОТИЦИ ПЪТИ.
    Ами това е отговора на въпроса...СТОТИЦИ ПЪТИ + скоковете в Троян и картинката е пълна

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
      Ами това е отговора на въпроса...СТОТИЦИ ПЪТИ + скоковете в Троян и картинката е пълна
      КОЕТО ЗНАЧИ ЧЕ ТИ СИ ВИНОВЕН

Коментар

Докато е във въздуха да не дава газ , гумите се развъртат и като кацне на земята спират рязко и резултата е налице

Коментар

От опит знаем, че с работно АТВ не трябва да се правят ско...о...ци !Няма значение АТВ - то какъв модел е !
          Последно редактирано от brake; 03-07-09, 08:47.
          sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от brake Преглед на мнение
            От опит знаем, че с работно АТВ не трябва да се правят ско,,,,о,,,ци !Няма значение АТВ - то какъв модел е !
            Не е куцо Кавазаки И е нормално за една година да даде един дефект, не като Кавазаки, по един дефект на седмица...че и по-често..ако запали изобщо
            Ако не се пали и кара обаче, Кавазакито почти не дава дефекти

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
            Докато е във въздуха да не дава газ , гумите се развъртат и като кацне на земята спират рязко и резултата е налице
            Не си прав, ако не дава газ във вуздуха ще се забива винаги на муцуна и щетите ще са по-големи...основно по ездача !

Коментар

Аз останах с впечатлението ,че който ходи на дълбок дол рано или късно влиза в бокса При мен се бяха изронили шлиците на кардана

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
                Аз останах с впечатлението ,че който ходи на дълбок дол рано или късно влиза в бокса При мен се бяха изронили шлиците на кардана
                Ша са сетите най-накрая Вземам процент от всички сервизи и вносители

Коментар

Ша са сетите най-накрая Вземам процент от всички сервизи и вносители
                  Не е вярно От нас само си искал

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                    ДАЙ НЯКАКЪВ ТЕЛЕФОН ДА СЕ ЧУЕМ?

Коментар

Г-Н Христов, съгласен съм с вашето мнение! Нали част от удоволствията на АТВ-ста, са самите ремонти по машината. Все още има време, преди състезанието в гр. Враца, да направим поредната тренировка.Нали все пак сме от "АДВЕНДЧЪР ДЖУНИЪР"
                      Последно редактирано от brake; 03-07-09, 08:52.
                      sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от brake Преглед на мнение
                        Г-Н Христов, съгласен съм с вашето мнение! Нали част от удоволтвията на АТВ - ста, са самите ремонти по машината. Все още има време, преди състезанието в гр. Враца, да направим поредната тренировка.Нали все пак сме от "АДВЕНДЖЪР ДЖУНИЪР"

Няма значение от къде сте , когато се уронва престижа на една марка , гн.
                        Христов е безкомпромисен

Коментар

Първоначално публикуван от bate Emo 61 Преглед на мнение
                          Няма значение от къде сте , когато се уронва престижа на една марка , гн.
                          Христов е безкомпромисен
                          Пак си в грешка бате Емо... Това са дружески закачки между мен и Маргарит
                          А никой не може да урони престижа на една марка, колкото тя самата...
                          Поогледай се колко останаха от Кавазакита-та в АТВ Шампионатите и даже в Ендуро Шампионата, а за международните състезания въобще да не говорим, там ги няма хич...
                          И това не е по вина на г-н Христов...

Първоначално публикуван от bate Emo 61 Преглед на мнение
                          Не е вярно От нас само си искал

А защо не съм получил нищо досега от Еди Моторс Да не би да има да вземам някой лев и да не знам...
                          Нямам спомен да съм искал комисионна, ама като казваш, ще намина

Коментар

От тези дружески закачки -- малкия Тюркеджиев явно се притесни .

Коментар

Пак си в грешка бате Емо... Това са дружески закачки между мен и Маргарит
                              А никой не може да урони престижа на една марка, колкото тя самата...
                              Поогледай се колко останаха от Кавазакита-та в АТВ Шампионатите и даже в Ендуро Шампионата, а за международните състезания въобще да не говорим, там ги няма хич...
                              И това не е по вина на г-н Христов...
                              Христов ето малко клипчета от американския АМА суперкрос шампионат,за съжаление там кавазакитата изобщо не фигурират
                              Да не говорим също,че и в GNCC + младежкия МХ шампионат също първите места ги обират кавазакитата
                              http://www.atvriders.com/atvracing/a...-videos.html#1

http://www.atvriders.com/atvracing/a...-videos.html#1
                              sigpic

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X