Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изработка на кормилни щанги.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Изработка на кормилни щанги.

Коч като идея 6, като изпълнение ама ако бях накрайник щях да ти покажа среден пръст, следващия път пробвай с презарвативи от руските. Сега сериозно най съм доволен като комплект щанга+накрайници от оригинални на кфх450 немат разбиване поне при мен е пробвано(доказано) 2+ ГОДИНИ с един комплект може и още да са си ОК, но незнам тъй като машинката я продадох. При КТМ засега все още са добре но е на 3 месеца, но за сметка на това шарнирите бяха олеле.Почвам да се убеждавам че не е ли Японско не става.

п.п. Всички шарнири и накрайници на КТМ-а са италиански може би това е за 525 2009г. знам ли?
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Коч, ще те убия... Как можеш да сътвориш това? Тези уни-бали са перфектни, единственото което трябва да правиш е да ги миеш след всяко каране и да ги пръскаш с WD40. Карал съм KFX700 2 години с такива и не помръднаха, а карах ендуро и то тежко. Веднага да махаш тия .... и ги подържай.

п.п Забелязал ли си че щангата не я лови магнит, а в края при шпилките я лови. Как са заварили тия два метала толко здраво...

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
        Коч, ще те убия... Как можеш да сътвориш това? Тези уни-бали са перфектни, единственото което трябва да правиш е да ги миеш след всяко каране и да ги пръскаш с WD40. Карал съм KFX700 2 години с такива и не помръднаха, а карах ендуро и то тежко. Веднага да махаш тия .... и ги подържай.

п.п Забелязал ли си че щангата не я лови магнит, а в края при шпилките я лови. Как са заварили тия два метала толко здраво...
        Относно миенето, мия всичко, след всяко каране,дори и зимата! Явно калта през зимните месеци си е казала думата и това че при нас камънака е повече от пръста!

Смазвах ги задължително преди каране! Сега ги смазах веднъж при монтажа и си ми е кеф, чак взех да не обръщам внимание на ония...червените...с опашките!

С магнит не съм ги пробвал, но на един приятел, ги срязахме и удължихме т.е.+ 2 заварки, никакъв проблем!Вътре са кухи, но наистина много здрави!
        Eвгени Филчев
        Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от keeway Преглед на мнение
          Последни снимки след монтажа:

Виж тука, хАмериканеца как го е решил варианта за по-голям ъгъл! Не е просто конус!

Eвгени Филчев
          Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Реших и аз да пробвам да видя какво ще се получи със тея унибали, та взех си и аз един комплект на Крейзи Бол само че със тефлонови втулки уж ги дават за по хард пък ще видим. Фотото е под всеква критика ама след много взиране може и да се види нещо.
            Прикачени файлове
            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

От: Изработка на кормилни щанги.

Колега,може ли да споделиш от къде да купя накрайниците.Благодаря предварително.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X