Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газификация на АТВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Газификация на АТВ

Вече го има!

Видях газифицирано "китайче",

изпарителя е турски,

има си и смесител,

и изобщо изглежда супер

Покарах го върви добре, но няма мощност и въртящ момент само при ниски обороти, но после като поеме доста здраво дърпа. Газовата бутилка прави баланса за скокове идеален.
    Собственика вече близа година го кара газифицирано, направил си е и зимно гребло да си рине снега и е много доволен. Освен това ми сподели че бъдещите му разработки са насочени за АТВ с двигател с инжекционно впръскване също да го газифицира.

И сега си спомних една моя мечта:
    Първоначално публикуван от s_s1
    Вие пък сега се заяждате, кой си спомня за 2006 г. гледайте в бъдещето:
    За 2009 г. Кавасаки отново ще сменят цвета на лепенки и пружини на кфх 700 и ще дръпнат напред, то това ниски емисии на СО2 са далечни перспективи...
    ....
    Ама това са други приказки, ако за 2010 г. КФХ 700 го газифицират запазвам си правото да си го купя
    Вече зелените лами могат да лапат синьо гориво и като пуснат KFX 700 инжекцион някога през 20** година, вече е решен въпроса за еко гориво в кризата.

П.П. Да не се засегнат феновете на Kawasaki, ще спомена, че и в моя гараж има зелен дзвер.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

До: Газификация на АТВ

Интересно. Само бутилката нещо не ми вдъхва доверие
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Стига бе хора направо ме разбихте с този "технологичен" скок.... луд умора нема само се поти...
      ПОЗДРАВИ за собственника!!!!
      0887 246718

Коментар

Вече няма какво да ме учуди. Скоро очаквам и подобни снимки на някое ендуро.

Коментар

Ендуро - не, но има фабрични градски скутери на газ

Коментар

И аз съм виждал подобно нещо в нашия край ,но според мен е пълна лудница

Коментар

Kато си помисля че търкала при нас си е неразделна част, това ми се струва доста .................. както и да го оприлича все ще е малко. Но си е една безумна история. Богатите арабски терористи вече няма нужда да си търсят камикадзета, тука ще им се върже безплатно.
              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Хубаво го е "газирал", ама следващият път го прати на сайта на " колос " има много културни 15л. автомобилни газови бутилки модел А 24415 - Ф244, L383 мм, ще му "лепнат" и по-красиво, и по-надеждно
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                  Хубаво го е "газирал", ама следващият път го прати на сайта на " колос " има много културни 15л. автомобилни газови бутилки модел А 24415 - Ф244, L383 мм, ще му "лепнат" и по-красиво, и по-надеждно
                  Тия симпатяги дали имат представителство в София?

Коментар

Имат, само че забравих кои са.Звънни и ги питай, те ще ти кажат кои са техните представители за София.
                    LZ1NBN

Коментар

Пробвай да минеш с това пред американското посолство и може да спечелиш екскурзия до Гуатанамо. Ако е и на метан си с резервация за VIP сектора!

Лично не бих карал с такова АТВ в една група, иначе браво на пича за занимавката.

Коментар

Не знам защо сте решили, че имате сила да спукате газова бутилка с едно преобръщане. Е, нямате. Газовата бутилка е по-надеждна от бензинов резервоар. Трябва само добре да се закрепи.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Не знам защо сте решили, че имате сила да спукате газова бутилка с едно преобръщане. Е, нямате. Газовата бутилка е по-надеждна от бензинов резервоар. Трябва само добре да се закрепи.
                          Това не е така.С очите си видях как на газокар(мотокар на газ),от нищо и никакво докосване в едно скеле,бутилката "дуфна"(това е по-точно от "гръмна",щото...).Резултатът беше потресаващ...цепката беше около 15см,газта мигновено излезе и се...самозапали.Добре че няма пострадали,но си беше късмет...
                          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Никой не е казал че от първия път ще стане така, така че си абсолютно прав. През 2-3 месеца ставам свидетел на търкали от по няколко десетки метри обикновенно в някоя урва и некакси предпочитам да си остана заблуден относно газификацията, следователно и предоубеден за да карам заедно с такъв юнак. Иначе евала на пича за заигравката. А относно бензиновия резервоар прадпочитам да се запали отколкото да експлоадира бясно.
                            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                              Вече го има!

Видях газифицирано "китайче",
                              Без малко щях да напиша "е*ахти глупоста", ама ще се въздържа
                              Да си буташ греблото и дърпаш ремаркето до пазара, да, ама си оставаш камикадзе...за другите основно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X