Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газификация на АТВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Газификация на АТВ

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Не знам защо сте решили, че имате сила да спукате газова бутилка с едно преобръщане. Е, нямате. Газовата бутилка е по-надеждна от бензинов резервоар. Трябва само добре да се закрепи.
    Тази бутилка не е за пропан бутан. Така като я гледам е от тези тънкостенните и има вероятност да се взриви, само от напичането на слънцето.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
      Тази бутилка не е за пропан бутан. Така като я гледам е от тези тънкостенните и има вероятност да се взриви, само от напичането на слънцето.
      Искаш да кажеш, от тези за фреон? Дето и на тях пише да не се ползват втори път, даже за фреон? (а фреонът не гори).

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Искаш да кажеш, от тези за фреон? Дето и на тях пише да не се ползват втори път, даже за фреон? (а фреонът не гори).
        И на мене ми прилича на такава.
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Борба с кризата. кво да праиш, освен безумия.
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          -----------------------------------------------
          Питието определя съзнанието....
          -----------------------------------------------
          0887770735

Коментар

Вижда ми се безсмислено и опасно начинание. Пък и този китаец харчи 3-4 на сто, за какво му е газ ???
            2015 KTM EXC 450 six days Argentina
            Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
              Без малко щях да напиша "е*ахти глупоста", ама ще се въздържа
              Да си буташ греблото и дърпаш ремаркето до пазара, да, ама си оставаш камикадзе...за другите основно
              Аз обаче няма да се въздържа! Това е уникална щуротия и най-малоумното нещо което виждам!

Коментар

То няма такава тъпотия!!! Едно преобръщане му трябва само!
                M.Minassian

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                  Аз обаче няма да се въздържа! Това е уникална щуротия и най-малоумното нещо което виждам!
                  Десо, бързо променяйте правилника на "АТV CHALLENGE CUP BULGARIA 2009" http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=47934
                  изчетох го но няма ограничения за газифицирани АТВ-та пише само да няма остри ръбове, а пък тя бутилката си му е кръгла , пък ако трябва ще я пилне малко.
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                    Десо, бързо променяйте правилника на "АТV CHALLENGE CUP BULGARIA 2009" http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=47934
                    изчетох го но няма ограничения за газифицирани АТВ-та пише само да няма остри ръбове, а пък тя бутилката си му е кръгла , пък ако трябва ще я пилне малко.

Аиде стига бре.... при тази тема ми изчезва чуството за хумор! Това е някакво безумие, неискам да си го представям!

Коментар

Що бе хора, какво му е. Чиста натурална турбина , само дет не се знае на къде ще те издуха .
                      И все пак колегата заслужава уважение, малко ли труд е хвърлил. А изпаритела много ме кефи.
                      ЕМО КОМАРОВСКИ 353 YAMAHA RAPTOR 700 SE
                      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Авторът на тази перверзия, сигурно работи за Алкайда.

Не съм против газификацията, но в конкретния случай е изпълнена повече от МАЛОУМНО!!!

Тази ФРЕОНОВА бутилка и начинът и на монтаж са откровено страшни!
                        Стърчащите маркучи и тръбички питат за първия клон.
                        Къде са нивомерът и ограничителят за пълнене???
                        Интересно кой газаджия се навива изобщо да пълни това?! То е опасно и без да се кара!
                        Изпарителят е монтиран на възможно най-неподходящото място.
                        Това, че ще угасне насред първата по-голяма локва е малкият проблем....

За подобни творения трябва БОЙ!!!
                        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Конкретното изпълнение е доста недомислено. Относно АГУ на АТВ, ще ви кажа, че в страни като Индия и Пакистан 80% от мотори и "тук-тук" са на газ, дори повечето от тях - на метан. Също напоследък и доста (предимно китайски) АТВ. Само, че там се използват доста по-умерено като средства за придвижване, а не като тук. Изключая крехката бутилка, нещата като монтаж, които съм виждал са сходни...

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
                            Вече няма какво да ме учуди. Скоро очаквам и подобни снимки на някое ендуро.
                            Ендуро незнам ама пистарка съм виждал
                            Dimitar Dyakov

Коментар

ако ходи през две преки да си купува цигари става ама ако ходи да кара по балкана не искам да сам с него в група.едно преобращане и да се откъсне тази бутилка

Коментар

Първоначално публикуван от dimitar_dimitrov Преглед на мнение
                                ако ходи през две преки да си купува цигари става ......
                                Аз пък не искам да съм наоколо когато си ги пуши тези цигари Дано след като прочете коментарите, собственика на това изобретение се вразуми и го преправи до оригиналния му вид. Историята познава не един случай на нелепа смърт именно поради безумия с АГУ /преточвания, преправяния и т.н./. Въпросът е - заслужава ли си да умреш или да се кунтузиш сериозно заради подобна глупост ?!?!?
                                2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                                Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X