Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KFX 450 R ИМА ЛИ ПЛОМБА???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• KFX 450 R ИМА ЛИ ПЛОМБА???

ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ КАРАМ ATV KAWASAKI КFX 450 ИНТЕРЕСУВА МЕ ДАЛИ ИМА НЯКАКВА ПЛОМБА КОЯТО ТРЯБВА ДА СЕ МАХНЕ СЛЕД РАЗРАБОТКА??? МОЛЯ АКО НЯКОИ ЗНАЕ ДА ПИШЕ БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

До: KFX 450 R ИМА ЛИ ПЛОМБА???

Никакви пломби няма. Изгори 1 резервоар с бензин и после давай газ колкото можеш.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Има съвсем малка разлика между тези които са от Европа и Щатските заради ограниченията за шума ,и ако си с оригинална генерация,на щатските като свалиш муфата на ауспуха има искрогасител а преди него нещо подобно на цилиндър който е разбробит за газовете направо го изхвърляш, не при всички но го има. Провери си.
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
        Има съвсем малка разлика между тези които са от Европа и Щатските заради ограниченията за шума ,и ако си с оригинална генерация,на щатските като свалиш муфата на ауспуха има искрогасител а преди него нещо подобно на цилиндър който е разбробит за газовете направо го изхвърляш, не при всички но го има. Провери си.
        Колега мойта е американска свалил съм оригиналното гарне и сега съм със спортно ама само накраиника генерацията си е оригиналната възможно ли е в нея да има нещо?

Коментар

Ами тогава нямаш ядове щом си изхвърлил оригиналното гърне, колегата по горе вече ти го е казал смени маслото на 1-2 два резервуара и газ.
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X