ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ КАРАМ ATV KAWASAKI КFX 450 ИНТЕРЕСУВА МЕ ДАЛИ ИМА НЯКАКВА ПЛОМБА КОЯТО ТРЯБВА ДА СЕ МАХНЕ СЛЕД РАЗРАБОТКА??? МОЛЯ АКО НЯКОИ ЗНАЕ ДА ПИШЕ БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
KFX 450 R ИМА ЛИ ПЛОМБА???
Свий
X
-
До: KFX 450 R ИМА ЛИ ПЛОМБА???
Има съвсем малка разлика между тези които са от Европа и Щатските заради ограниченията за шума ,и ако си с оригинална генерация,на щатските като свалиш муфата на ауспуха има искрогасител а преди него нещо подобно на цилиндър който е разбробит за газовете направо го изхвърляш, не при всички но го има. Провери си.Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
До: KFX 450 R ИМА ЛИ ПЛОМБА???
Колега мойта е американска свалил съм оригиналното гарне и сега съм със спортно ама само накраиника генерацията си е оригиналната възможно ли е в нея да има нещо?Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеИма съвсем малка разлика между тези които са от Европа и Щатските заради ограниченията за шума ,и ако си с оригинална генерация,на щатските като свалиш муфата на ауспуха има искрогасител а преди него нещо подобно на цилиндър който е разбробит за газовете направо го изхвърляш, не при всички но го има. Провери си.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар