Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прегряване ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Прегряване ???

Огледах радиатора и забелязах, че част от ламелите са намачкани. Може ли това да е причината за прегряване ?
    на мен всичките са ми смачкани но нямам подобен проблем.

Коментар

А защо не провериш термостата, данеби да е болкирал, че като ти слушам симптомите на там бият нещата.
      Успех Дани.

Коментар

Първоначално публикуван от dand79 Преглед на мнение
        А защо не провериш термостата, данеби да е болкирал, че като ти слушам симптомите на там бият нещата.
        Успех Дани.
        Всичко е наред. След като почистих с водоструйка и от задната страна радиатора 2 дни на Endro Cross Country 2009 изминах общо 450 км без проблем.

Коментар

А това е типичната картинка на намачкани от пароструйка ламели
          Мили са го упор, после са се шашнали и са спрели. А зад фунийките сега се задържа кал. Та започва да грее от нищо.
          Мда. Знам че УАЗа е калпава кола, и частите му са калпави. И конструкторите му са тъпи. Затова след увитите с дебела тел вертикални медни тръбички от 50-те, са минали на примитивните хоризонтални ламелни, но триредни радиатори. Също медни. Смях в залата - леваци. Тъп народ, не познава ни изгнилия алуминий, нито дъвката.
          Тунингови? Тунингови. Кому как, в обикновенните военни тия пити са щатни. До третия ред прахоляка и калта все едно няма да стигнат. И да се опекат - откъм вентилатора ще остане. Още един километър буксуване преди да кипне.
          Не знам на кого да благодаря за моя. Може на маниакалността на Венци Петров, може на ОТК 47, или на ВП 93. Или на бившите колеги на полковника Моралес. Обаче военната приемка си е военна

Коментар

Не е много по темата,но за да не отварям нова искам да ви попитам за нещо.На баща ми ренегада от скоро почна да прави проблеми с двойното предаване.Когато натисна копчето за 4х4 предния мост изобще не включва,съшевременно не се чува тракане или стържене от предния диференциал.Възможно ли е това нещо да е от електрониката или прекъснати кабели,ако не от какво може да е Благодаря предварително
            sigpic

Коментар

Здравейте. Имам въпрос относно ъфз 450 снощи забелязах намаляване на антифриза в разширителното казанче. След като се прибрах го измих и днес го запалих след като позагря, долях масло в дв. Долях и антифриз в разширителното казанче , след това забелязах по предпазната тава под двигателя се натрупали малки локви антифриз върху тази тава лежи едно маркуче, което с щуцер ли незнам как е прехванато за мисля водната помпа. Като го поразмърдах, дръпнах, опънах на ляво, дясно прокапва по някоя капка, но тези капки ми се сториха несериозни и запалих мотора до включване на перката и изключване видимо при надуване на системата няма теч. Според мен вариантите остават два единият е да махна предпазната кора, която е под двигателя и при запален мотор да наблюдавам за евентуален теч, другя вариант е да тече на моменти през въпросното маркуче, което виси от водната помпа, въпросът ми е за какво служи това маркуче (за източване ;за избиване при високо налягане ; евентуално при нарушаване на уплътнение вътре при помпата да теква маркучето като предупреждение)
              Последно редактирано от cveti; 01-07-09, 15:47.

Коментар

оказа се че капенето на антифриза е през маркучето захванато от единиа му край за водната помпа а ругиа му край е свободен като за изтичане на антифриз от него ,но защо е направено или по точно кога прокапва антифриза през маркучето какъв е възможниа възникнал проблем

Коментар

извадих капачката на радиатора запалих мотора видимо ниама духане от гарнитурата на главата при загряване на двигателя капенето спира

Коментар

Теча (капенето ) спря . Поне за сега .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X