Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Направа на ATV - mon4o

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Направа на ATV - mon4o

Здрасти колега. Подсили ли рамката да те питам ?
    '05 Suzuki RM 250

Коментар

ми кфо да ти кажа ... частично сме я подсилили но не напълно тия дена ще се говори с човек за генерацията .. .пък ще видим кфо ще стане
      [SIGPIC][/SIGPIC]Не е Важно дали Ще паднеш, Важното е дАли ще Станеш :twisted:

Коментар

Кормилната система, по-точно кормилния прът ми се вижда доста слаб, няма ли начин да избегнете поне едното каре?
        Брах ядове с кормилен прът...счупи се само заради един излишен разпробит отвор при едно преобръщане...а тази конструкция ми се вижда доста по-слаба.

Коментар

вижда ти се слаба защото на снимката не е подсилено . Довечера ще пусна снимки да видиш как е ,а целта на тея 2 карета е да си помагат 1 на друго, с 1 каре нямаш това движение което имат 2 те . така не се товари само 1 ами и 2 те така няма да се счупят айде със здраве пък довечера ще пусна снимки .

Коментар

Ето снимки на Генерацията ... Звукът е убийствен и снимки на цялото АТВ ... aa ето и 1 Клип http://www.youtube.com/watch?v=5pPY__EQW8k
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от mon4o; 28-08-09, 23:10. Причина: добавяне

Коментар

Всичко добре,само че обърни внимание на "генерацията",че на абсолютно всичи мотори и коли всички цилиндри се включват в един общ колектор и тогава се разклоняват на колкото аспуха искаш да има.Така губиш страшно много мощност,а и на тоя стар двигател не му е добре без никакъв заглушител.

Коментар

за мощност колко губя незнам , но несмея да му дам газ . Сега му е добре няма да го закачам повече иначе си прав за "генерацията" то са само колекторни тръби ,но много двигатели от тоя модел са само с тръби .. аз не целя все пак да го карам цял живот а по натам могат да му се измислят 2 гърнета ама за сега ще е така иначе вчера открих проблем в 1 от карбураторите .. липсваше 1 жигльор и 4 ти цилиндър се чудя защо ми зацапва свещите и защо пуши ... утре ще си взема жигльора и ще го монтирам ще ги синхронизирам и ще сложа да видя айде със здраве

Коментар

Първоначално публикуван от mon4o Преглед на мнение
                  за мощност колко губя незнам , но несмея да му дам газ . Сега му е добре няма да го закачам повече иначе си прав за "генерацията" то са само колекторни тръби ,но много двигатели от тоя модел са само с тръби .. аз не целя все пак да го карам цял живот а по натам могат да му се измислят 2 гърнета ама за сега ще е така иначе вчера открих проблем в 1 от карбураторите .. липсваше 1 жигльор и 4 ти цилиндър се чудя защо ми зацапва свещите и защо пуши ... утре ще си взема жигльора и ще го монтирам ще ги синхронизирам и ще сложа да видя айде със здраве
                  Станало е доста добре браво а за този жигльор който казваш съжелявам но несъм разбрал как е изчезнал.Всичко си беше на мястото уж.

Коментар

абе нямаа проблем ти не си виновен жигльора е готов и си е на мястото само трябва да се настроят .. по точно въздуха че не е добре . Някой ако знае как мога да си го наглася аз да не викам човек да споделя ,че свалях днес абсолютно всичко и уж броих колко пъти беше въздуха ама нещо не е наред
                    Прикачени файлове

Коментар

След дълго майсторене и откриване на нов проблем .. за който не ми се пише толкова стигнахме до истината направихме реглажа на карбовете и всичко е както трябва Скоро ще има и снимков материал и клипчета ест айде със здраве

Коментар

трябва да намерим мн Спешно скоростно лостче ,че мойто беше някакво временно и му дойде времето да го хвърля в на Бай Пешо Бустана някой ако има да пише или направо да звъни 0884 804 135 самата ос е 11мм на лостчето.
                        Последно редактирано от mon4o; 05-09-09, 12:26.

Коментар

Първо здр на всички и такаа.. Най накрая всичко се синхронизира направиха се спирачките останаха дребни работи като резервоара и седалката ама и те скоро ще са готови.Ето и клип с днешното "каране" http://www.youtube.com/watch?v=n_SUJlYXb9Y

Коментар

Браво за труда и желанието
                            SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                            0878299791

Коментар

Колега имам някой въпроси дай скайп или имейл

Коментар

Първоначално публикуван от NooS Преглед на мнение
                                Според мен директно я махай тая чупещата рама, че ми прилича се едно е дебела 5 милиметра според мен я махни няма да сбъркаш.
                                На мен ми се е късала ето в този участък при скок
                                На такава задница е и мойто - сложих му 2 железни пръчки от тея дето не се гънат на Х и яка заварка - няма грешка !
                                Няма кал - Няма кеф !!!
                                Suzuki Samurai LJ410 1984
                                Suzuki LTZ400 2008
                                Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X