Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ръчна газ от мотор да или не

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ръчна газ от мотор да или не

Няма грешка.Свиква се и с двете, няма наклон,няма завой.И с масур,и със спусък е еднакво.Аз съм с масур/от доста километри/.Може би минус на масура е,че няма рязкоста/на подаване на газ/както спусъка.И зада е по стабилен хвата за кормилото трябва спирачното лосче да е доста по натегнато/в смисъл с пощипване да кове/.Понеже ръката е по-плътно към вътрешноста на кормилото.
    Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко...

Коментар

като гледам аватара ти си на атв 400цц с масур ,както вече казах сложи го на някое "диво" и подкарай по-сериозно да видиш резултата

Коментар

Понякога като карам повече километра с АТВ-то и ме заболява палеца да държа спусака ...... хахаха... ама мисля че с масур няма да ми е удобно!

лошите неща .. ме правят по добър човек...

Коментар

Моята версия:
          Стандартната АТВ газ прощава повече грешки и тъй като всеки може да се качи на АТВ и да потегли са взели това решение. С мотора е по-трудно да си счупиш главата без да знаеш изобщо какво става, защото ако си толкова зле не можеш да го подкараш. На АТВ всеки може да се качи и да подаде и.....
          На Николен шампионския мотор дойде с масур- АТВ кросистите явно го предпочитат.
          За мен е въпрос на навик. Аз никога не бих оставил оригиналния спусък ако се объркам да си купя АТВ.
          Приятел който караше мотори, а сега АТВ твърди, че със спусъка е по-безопасно.
          Въпросче: Защо никой моторист не е и помислил да си сложи спусък от АТВ?
          К. Кулев

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
            ако се объркам да си купя АТВ
            Ето за тази приказка мога да почерпя.!!!

Коментар

Моята версия:
              Стандартната АТВ газ прощава повече грешки и тъй като всеки може да се качи на АТВ и да потегли са взели това решение. С мотора е по-трудно да си счупиш главата без да знаеш изобщо какво става, защото ако си толкова зле не можеш да го подкараш. На АТВ всеки може да се качи и да подаде и.....
              На Николен шампионския мотор дойде с масур- АТВ кросистите явно го предпочитат.
              За мен е въпрос на навик. Аз никога не бих оставил оригиналния спусък ако се объркам да си купя АТВ.
              Приятел който караше мотори, а сега АТВ твърди, че със спусъка е по-безопасно.
              Въпросче: Защо никой моторист не е и помислил да си сложи спусък от АТВ?
              Що не вземеш да покараш АТВ и след това да ,размислиш с коментара!Ако се решиш,държа да съм там,ще си ми 6-тия моторист-оптимист,за който АТВ се кара по-лесно и просто,от моторМакар че добри мотористи,много по-лесно стават добри АТВ-сти,но преди това голям зор виждат
              Eвгени Филчев
              Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Коча, ти нещо много лично се засегна?
                Кво ми е на коментара? Казвам, че АТВ се ПОДКАРВА много по-лесно и всеки може без да има никакво понятие да се качи и да се засили. На мотор по-трудно става, щото ако си много начинаещ не можеш да пазиш равновесие и не можеш да направиш и 10 метра. Сигурен съм, че и на тебе ти е ясно, че всеки който управлява мотор може да се движи с АТВ и че и ти познаваш хора, та дори и състезатели (ако ще да са и от клас жени), които не могат да подкарат мотор, нали.
                Пък ако искаш в твой стил отговор Не ти знам петимата мотористи, ама аз ще размисля с коментара единствено ако ми хвърлиш ръкавицата и лично ме накараш да видя голям зор. Само да знеш, че ще си сложа масур
                К. Кулев

Коментар

Коча, ти нещо много лично се засегна?
                  Кво ми е на коментара? Казвам, че АТВ се ПОДКАРВА много по-лесно и всеки може без да има никакво понятие да се качи и да се засили. На мотор по-трудно става, щото ако си много начинаещ не можеш да пазиш равновесие и не можеш да направиш и 10 метра. Сигурен съм, че и на тебе ти е ясно, че всеки който управлява мотор може да се движи с АТВ и че и ти познаваш хора, та дори и състезатели (ако ще да са и от клас жени), които не могат да подкарат мотор, нали.
                  Пък ако искаш в твой стил отговор Не ти знам петимата мотористи, ама аз ще размисля с коментара единствено ако ми хвърлиш ръкавицата и лично ме накараш да видя голям зор. Само да знеш, че ще си сложа масур
                  Готово,съгласен съм!Стига да не е на писта!И под 10 офроуд тренировки с АТВ,щото извънземни като теб бързо учатИмам свободно АТВ дори!Масура от теб
                  Иначе нищо лично и заядливо!
                  Поздрави!
                  Eвгени Филчев
                  Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

А бе да ви кажа подкарвам и двата типа машинки, случва се и да се пообъркам понякога с газта ама като цяло нямам проблем, Но с масура ми се е случвало да заяжда когато е много кал и студ последния път замръзна, докато с палеца ми се струва доста по безоотказно и не съм имал такъв проблем. Иначе не бих разменил подаването на газ на която и машинка да е.
                    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

проблема според мен е следният атв-то друса и поскача много повече от един мотоциклета при един и същи терен на атв-то играеш доста повече с тяло и ръчната газ ще меко казано неудобна а по скоро в някой ситуаций и опасна! преставете си бързо каране по неравен терен на атв-то те хвърля във всички посоки и докато се стискаш за кормилото подадеш в непподходящ момент може резултата да не е много приятен това е само един пример
                      Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Един приятел АТВист ми каза, че е престанал да има този проблем след като е разбрал, че кормилото е да управляваш, а не да се държиш за него С мотора е същото.
                        Точно в студа със спусък ми замръзва палеца
                        А 2007ма маркирах трасетата на Ендуро Шумен с едно АТВ. 2-3 дни нон стоп... За палеца ми натоварването беше много непознато и ми се възпали някакво сухожилие. 2 седмици полсе скърцаше като го мърдам.
                        К. Кулев

Коментар

за разходка съм съгласен че кормилото е за управление но като се набухаш в някой хард екстрийм или ако ти загасне или избуксува на стръмен склон като трябва да го пуснеш ще се държиш за каквото намериш и най-вече за кормилото

а колкото до болката в палеца и аз бях така една година после от самосеби си ми мина и наскоро обърнах внимание че като карам не давам газ с върха на палеца а с основата му можеби това е разковничето но всеки си знае за себе си
                          Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

И аз да кажа нещо.Всички сте обръщали внимание,че освен АТВтата със спусък са и моторните шейни и джетовете.По мое мнение производителите са разсъждавали повече от безопасна гледна точка,а като извод са себеси смятам че тези возила,който завиват със въртене на сормилото,а не със наклон на машината са със палец.Смятам че ще е доста трудно в някоя дълбока кал когато си мечтаеш за хидравлика да въртиш колмилото на АТВ и да си прецизен с газта,ако не е палец.Всички знаем,че понякога и най малкото подаване или отнемане на газта е критично.
                            Иначе хора разни и много мазохисти.Като ни е всичко наред,почваме да си го правим да ни е трудно.
                            Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от coclino Преглед на мнение
                              И аз да кажа нещо.Всички сте обръщали внимание,че освен АТВтата със спусък са и моторните шейни и джетовете.По мое мнение производителите са разсъждавали повече от безопасна гледна точка,а като извод са себеси смятам че тези возила,който завиват със въртене на сормилото,а не със наклон на машината са със палец.Смятам че ще е доста трудно в някоя дълбока кал когато си мечтаеш за хидравлика да въртиш колмилото на АТВ и да си прецизен с газта,ако не е палец.Всички знаем,че понякога и най малкото подаване или отнемане на газта е критично.
                              Иначе хора разни и много мазохисти.Като ни е всичко наред,почваме да си го правим да ни е трудно.
                              Поздрави
                              Да вземеш да с прибираш, че тази Австралия никак не ти влияе добре. Пък и Българският си започнал да забравяш не се казва сормило, а кормило

Коментар

Моито скромно мнение като дългогодишен моторист и с малък стаж на атевист е че с палеца се подава много по прецизно гас, и палеца по вързо реагира от китката. Иначе всеки да кара както си желае и му е удобно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X