Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Raptor-700, KFX-700, TRX-700 - кое е най подходящо ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Raptor-700, KFX-700, TRX-700 - кое е най подходящо ?

труден избор бих казал , дано още някой даде мнение и за трите като ги разгледа пооделно и изтъкне на всяко + и -са, за типа каране

Коментар

абе брат ми до кога
      накрая ще ти дам моя кфх да се понакараш и да си купиш един
      ако се чудиш още малко и то пак ще завали сняг
      Човек колкото и добре да живеее накрая се жени

Коментар

Първоначално публикуван от Timoto Преглед на мнение
        той КТМ 525 май е на път да замести вече kfx700 по масовост ................
        чак пък по масовост я има 20 машини в цяла България я не и казвам 20 от уважение към марката иначе сигурно са около десетина

Първоначално публикуван от shyfx Преглед на мнение
        От трите машини кавазакито е наи-добро за офф роад,наи-високо е и е с кардан което си е голям +
        от кардан до редуктор разлика голяма, а и плюса му е че нямаш чак толкова подръжка като миене само това като средства след време като го разбиеш ще дадеш повече пари на куп отколокото за вериги и зъбаци а замислял ли си се какъв му е минуса? колко % от мощноста отиват зян.

Първоначално публикуван от ники крейзи фокс Преглед на мнение
        Замерих Кавазакито до тавата на диферинциала 15-16см. а на хондата 30-31см.Веригата е още по-високо и е много добре защитена мисля че няма никакъв проблем.
        Ей човека ви казва за какво става на въпрос едни амортисьори и положението става ОК

Има едно голямо предимство и то е че КФХ700 е доказал се боец, докато останалите има още много безин да изгорят докато се докажат
        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Да прав си колега кавазакито си има и минуси но според мен е на-добро за офф роад от другите модели.

Коментар

ами аз знам 3 човека където чакат КТМи и ти си се замислил април месец на Дълбок дол си мисля че ще е пълно с моркови но е добра машината сега каквото и да си говорим
            KFX 700
            MEBELIX ATV-TEAM
            0878114344

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
              чак пък по масовост я има 20 машини в цяла България я не и казвам 20 от уважение към марката иначе сигурно са около десетина

ами аз знам 3 човека където чакат КТМи и ти си се замислил април месец на Дълбок дол си мисля че ще е пълно с моркови но е добра машината сега каквото и да си говорим
              Последно редактирано от Desislav Cekov; 14-01-09, 17:49.
              KFX 700
              MEBELIX ATV-TEAM
              0878114344

Коментар

Първоначално публикуван от shyfx Преглед на мнение
                Да прав си колега кавазакито си има и минуси но според мен е на-добро за офф роад от другите модели.
                Не е по-добро,единственото място където е по проходимо е колувози и вода.(от 450ките)
                Данеговорим ,че гори 20/100.

Коментар

[QUOTE=Timoto;593377]
                  Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение

Ще си говорим пак.(я има 5-6 КТМ я не)

Коментар

Първоначално публикуван от kritars Преглед на мнение
                    абе брат ми до кога
                    накрая ще ти дам моя кфх да се понакараш и да си купиш един
                    ако се чудиш още малко и то пак ще завали сняг
                    не знам мо ми е трудно да реша от Can-am Renegade 800 X се отказах не ми допадна и ти го кара тогава и на теб маи не ти допадна, така че остават тези трите и не мога да реша и това е

Коментар

първо трябва да си зададеш въпроса дали искаш да е със скорости или автоматик кое ти по удобно за каране и доста ще ти се избистрят нещата след това провери колко ще ти струват доработките като защити и тунинг защото 90% ако ти хареса ще стигнеш до тях виж разнообразието на избора на тези неща след това погледни техническата подръжка за конкретния модел има ли кой да ти го обслужва адекватно след това виж доставката на резервни части и такак нататък но това според мен е основното така купува западняка и разумния човек а Българина купува - "а това е червено или зелено а ама и реве много лелле като му дадеш газ скача на задни гуми супер кефи ме я да си го купя"
                      Р.S. аз лично бих пробвал трх-а защото е нещо различно въпреки че като му видя грозната мутра ми иде да му бия един шут в сурата и да изхвърля всички пластмаси до фара но това е въпрос на вкус
                      Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнение
                        първо трябва да си зададеш въпроса дали искаш да е със скорости или автоматик кое ти по удобно за каране и доста ще ти се избистрят нещата след това провери колко ще ти струват доработките като защити и тунинг защото 90% ако ти хареса ще стигнеш до тях виж разнообразието на избора на тези неща след това погледни техническата подръжка за конкретния модел има ли кой да ти го обслужва адекватно след това виж доставката на резервни части и такак нататък но това според мен е основното така купува западняка и разумния човек а Българина купува - "а това е червено или зелено а ама и реве много лелле като му дадеш газ скача на задни гуми супер кефи ме я да си го купя"
                        Р.S. аз лично бих пробвал трх-а защото е нещо различно въпреки че като му видя грозната мутра ми иде да му бия един шут в сурата и да изхвърля всички пластмаси до фара но това е въпрос на вкус
                        май ще си оставя раптора в крайна сметка докато ми се изясни, не видях някой да каже добра дума за него но и за другите не чух, благодаря все пак

Коментар

За любителско каране и разходки KFX 700 е най-добре . Кардана няма никакви грижи . Минаваш 200 км , грохнал си , и ако трябва да чистиш и смазваш някаква верига -- голям кеф !!! Пък и не на всеки му се отдава да ръчка скорости .Кавазакито можеш спокоино да го даваш и на някои не толкова добър карач да се повози. Пред очите ми едно 11г. хлапе овладя машината за десетина мин. каране .

Коментар

Не познавам като характер другите модели но за КФХ 700, който купих наскоросе убедих че за търсеното от мен меко оффроуд каране е супер. Паснами от първия момент.
                            Опит е името, с което много хора наричат грешките си.

Коментар

да му е честит на пешо новият раптор 700 и да кара вече безаварийно
                              Човек колкото и добре да живеее накрая се жени

Коментар

Първоначално публикуван от petyr_no4ev Преглед на мнение
                                май ще си оставя раптора в крайна сметка докато ми се изясни, не видях някой да каже добра дума за него но и за другите не чух, благодаря все пак
                                За Раптор или хубаво или нищо се не казва
                                Най универсалната машина която съм карал( не съм карал КТМ 525),дори и външният вид си е ..... и за кафенца си го бива
                                Can-AM ,Renegad 800 X
                                ,Mercedes ML320 CDI
                                Mercedes SL 55 AMG
                                Toyota HiLux 3.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X