рапор 700 -кфх 700- трх 700 кое е най подходящо за оф роуд стил на каране, благодаря предварително, имам раптор 700 но ми се струва маи нисичак, и се чудя за сезона него ли да оставя или някое от другите две да взема
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Raptor-700, KFX-700, TRX-700 - кое е най подходящо ?
Свий
X
-
До: рапор 700 -кфх 700- трх 700 кое е най подходящо
ами като чета разбирам че най важното е да е 700ка така ли е?И трите машини са за оффроад зависи от твоите умения аз карам кфх и съм много доволен гори малко повече от другите но за мен няма алтернатива засега понеже съм 195см и при този ръст на някоя 450ка седя като ny пагади...!Карал съм и Раптор 700 много по лек и сприхав от кфх-са но е по нисък и на мен не ми беше удобен!А за хондата тя нали е с чъпещи полуоски за страничен наклон не е най удачна но чувам добри отзиви и за нея Ники от креизи фох мисля че кара такава той може да се изкаже по стойностно!
KFX 700
MEBELIX ATV-TEAM
0878114344
-
На ТРХ700 ако и смениш амортизацията с нещо по читаво и я надървиш не вярвам да има чак такива проблеми на страничен наклон........... ама само предполагам още не съм виждал на живо такава гадСъвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеНа ТРХ700 ако и смениш амортизацията с нещо по читаво и я надървиш не вярвам да има чак такива проблеми на страничен наклон........... ама само предполагам още не съм виждал на живо такава гадНо си е хубав мотор нищо лошо не казвам даже бих го предпочел с всички минуси пред Раптора
KFX 700
MEBELIX ATV-TEAM
0878114344
Коментар
-
да прав си аз от любопитство искам да видя как ще премине заедно с раидера на подобно място като от твоите снимки само че примерно разстояние 1-2км само така и после обратно защото се оказа че няма друг път рових да търся снимки но се оказа че съм ги запилял на някадеKFX 700
MEBELIX ATV-TEAM
0878114344
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеНа ТРХ700 ако и смениш амортизацията с нещо по читаво и я надървиш не вярвам да има чак такива проблеми на страничен наклон........... ама само предполагам още не съм виждал на живо такава гад,пробвах ги,отчаяние
,другото изглежда читаво.За независимото окачване,повярвайте по-добро е,и то без да го 'дървиш'.Трябва само да помислите и ще ви светне,защо(по-бързо светва като пробваш)!!!
Eвгени Филчев
Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!
Коментар
-
До: Raptor-700, KFX-700, TRX-700 - кое е най подходящо ?
Имам ТРХ 700 ХХ и мога да ти кажа че няма проблем при странични наклони.Вярно че му смених амортисьорите- Елка и някой други неща,но имам и друга на която съм сменил само джантите от КФХ с които става доста по-широка и също няма проблем.Мога да ти дам да ги пробваш ако някаде се засечем.Тази събота и неделя ще караме в Хасково.crazyfox.bg@gmail.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от petyr_no4ev Преглед на мнениезасега разбрах че трх не става баш за оф-роуд а за другите две имали някой професионално мнение, благодаря предварителноСъвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеА бе все си мисля че машините си стават точно за хард може би без Раптора много рано отписа ТРХ-а а може би той е правилната машина аз също съм пред избор на ново АТВ но тоя път съм решил да не се бухам първо ще пробвам и тогава иначе съм се спрял на КТМ525 или ТРХ700, Кфх700 съм имал три броя и го изключвам като вариант не че не става даже напротив но ми омръзна модела, Раптор мога да взема само като подарък предпочитам ЮФЗ 450 незнам и при мен са едни дилеми първо ще поразпродам нещо и тогава ще го мисля.
Коментар
-
той КТМ 525 май е на път да замести вече kfx700 по масовост но наистина си заслужава много е добър и на окачване и на мощност,динамика карал съм едно две завойчета в сравнение с кфх все едно да се качиш от Голф в S класа огромна разликаKFX 700
MEBELIX ATV-TEAM
0878114344
Коментар
-
КТМа също не е нисък и има голям въртящ момент в ниските един път трябваше да се заобиколи едно паднало дърво 1м диаметър а нямаше място за засилка и само КТМа успя пробваха и с kfx450 и с trx450 не успяха КТМа се изстреля като кор6ум а всички останали на ремък през дървотоKFX 700
MEBELIX ATV-TEAM
0878114344
Коментар
-
Първоначално публикуван от shyfx Преглед на мнениеОт трите машини кавазакито е наи-добро за офф роад,наи-високо е и е с кардан което си е голям +crazyfox.bg@gmail.com
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар