Обява

Свий
Няма добавени обяви.

саморъчно направено АТВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Тук не съм съгласен. Първо двигателите нямат нищо общо. Просто не можеш да сравняваш въртящия момент на турбозвяр с доста по-голям работен обем с този на високофорсиран миксер. Просто е несравнимо. Второ трансмисията пък е на светлинни години встрани. И не на последно място това което ти показваш все пак е проектирано за АТV, а другото е на практика ралиен болид от който са отрязали всичко излишно. Разликата в теглата, двигателя е пред предния мост и още сто неща, просто има съвсем друго поведение. Даже се чудя как изобщо се управлява на тревата с тези гуми и теглото пред моста...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Абе не му е лесно разбирам го, сигурно и аз ще видя голям зор да го подкарам това чудо.
      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

докъде стигна с карта?

Коментар

Аз пък попаднах на това чудо. Незнам какво е но маи е серийно и е с марката "GG" незнам какво значи това!
          Има ли някои представа как върви и сполучливо ли е като изпълнение? Прилича ми да е за шосе не за offroad.
          Все пак изглежда интересно ето ви и малко данни за него:
          1130 ccm-70 kW-Benzin.

Забравих да ви кажа че цената му е към 40,000евро.

Коментар

Ето го на живо Еди е дистрибутор за България.Има продадени 2 броя в Румъния.И е 167 коня.

Има и супер музика

Коментар

Отново двигателя е боксер заради ниския център на тежеста(този път BMW motorrad)......иначе невиждам нещо общо с АТВ......освен формата и цената....... ама за атв-тата на целия отбор за някой по две
              IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

хаха, да цената е малко прекалено висока. И кое струва толко пари по това нещо?. Иначе и на мен ми се видя да е с BMW-двигател което ме радва защото съм фен на марката.

Коментар

от тук са взели органи за донорство

ама като знам колко коня е моя,незнам как са ги докарали тези коне

IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

"""ама като знам колко коня е моя,незнам как са ги докарали тези коне"""

Не се учудваи все пак е BMW

Коментар

До: саморъчно направено АТВ

Здравейтеколеги понеже от много време издирвах и аз чертежи за конструкции на направа на рамки и все не намирах никъде съм ви много благодарен за линковете който сте качили много ми помогнаха и ето къде било мястото тук в OFFRoad-Bulgaria.com. Еи Супер пичове сте надявам се да си помагаме все така и за напред Понеже съм младши участник във форума и имах една мечта ,която вече мога да нарека почти осъщтествена започнах дълго очаквания ми проект- за картинг които надявам се ще бъде осъществен в близко време и веднага щом бъда одобрен от модернаторите ще побликувам моята първа тема и ще бъде свързана с неговата направа с подробен снимков материал и още веднъж едно голямо Благодаря

Коментар

До: саморъчно направено АТВ

Изрових тази стара тема случайно. И ми стана интересно, макар че са минали почти 4г., какво е развитието на ATV-то? И ако може малко снимки? Поздрави.
                        Издържах вчера, ще издържа и днес...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X