Тук не съм съгласен. Първо двигателите нямат нищо общо. Просто не можеш да сравняваш въртящия момент на турбозвяр с доста по-голям работен обем с този на високофорсиран миксер. Просто е несравнимо. Второ трансмисията пък е на светлинни години встрани. И не на последно място това което ти показваш все пак е проектирано за АТV, а другото е на практика ралиен болид от който са отрязали всичко излишно. Разликата в теглата, двигателя е пред предния мост и още сто неща, просто има съвсем друго поведение. Даже се чудя как изобщо се управлява на тревата с тези гуми и теглото пред моста...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
саморъчно направено АТВ
Свий
X
-
Аз пък попаднах на това чудо. Незнам какво е но маи е серийно и е с марката "GG" незнам какво значи това!
Има ли някои представа как върви и сполучливо ли е като изпълнение? Прилича ми да е за шосе не за offroad.
Все пак изглежда интересно ето ви и малко данни за него:
1130 ccm-70 kW-Benzin.
Забравих да ви кажа че цената му е към 40,000евро.
Коментар
-
До: саморъчно направено АТВ
Здравейтеколеги понеже от много време издирвах и аз чертежи за конструкции на направа на рамки и все не намирах никъде
съм ви много благодарен за линковете който сте качили много ми помогнаха и ето къде било мястото тук в OFFRoad-Bulgaria.com. Еи Супер пичове сте надявам се да си помагаме все така и за напред
Понеже съм младши участник във форума и имах една мечта ,която вече мога да нарека почти осъщтествена започнах дълго очаквания ми проект- за картинг които надявам се ще бъде осъществен в близко време и веднага щом бъда одобрен от модернаторите ще побликувам моята първа тема и ще бъде свързана с неговата направа с подробен снимков материал
и още веднъж едно голямо Благодаря
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар