Зравейте всички с бензин в кръвта.
От извесно време ми е влязла една муха в главата и много ме тормози. Идеята ми е да си направа АТВ. Може да свучи налудничаво, но защо пък не а и не е кой знае какво. От разни сайтове си намерих чертежи за изработка на рамата. но все още нямам идея какъв двигател да сложа. Дали ще е подходящ от ИЖ Спорт? Предложете нещо и за предни спирачки. Май от мотор най ще станат. Много голям проблем са ми гумите
. Тъй като идеята на това АТВ е да е що годе ниско бюджетно, нови гуми ще дойдат скъпичко. Според вас кой размер ще е най подходящ взависимост от двигатела ? Другите неща са въпрос на добър заварчик и стругар
. Очаквам вашите идеи и съвети.
От извесно време ми е влязла една муха в главата и много ме тормози. Идеята ми е да си направа АТВ. Може да свучи налудничаво, но защо пък не а и не е кой знае какво. От разни сайтове си намерих чертежи за изработка на рамата. но все още нямам идея какъв двигател да сложа. Дали ще е подходящ от ИЖ Спорт? Предложете нещо и за предни спирачки. Май от мотор най ще станат. Много голям проблем са ми гумите
. Тъй като идеята на това АТВ е да е що годе ниско бюджетно, нови гуми ще дойдат скъпичко. Според вас кой размер ще е най подходящ взависимост от двигатела ? Другите неща са въпрос на добър заварчик и стругар
. Като си чак такъв етусиаст по-добре си вземи някое помляно АТВ и го оправи.
Но това няма значение. Разбира се като всеки конструктор отново промених начина на изпълнение. Сега идеята ми е да си сложа 12" или 13" автогуми. Проблема ми е че стана много ниско и с гумите от мотокултиватор ще опира двигателя в земята. Така че сега ми е трудно да си намеря и избера предни главини от кола. Но не знам от каква ще е подходящо - с дискова спирачка, да е с дна носача - от долу и отгоре, и найважното да е максимално опростено и леко. Ол Жигула е такова ама руснаците не са жалили желязо и са много тежки и груби. Най-добре ще трябва да се поровя в някоя морга. Дайте някакви предложения.
Коментар