Обява

Свий
Няма добавени обяви.

бомбардер здрави ли са или са само скъпи ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: бомбардер здрави ли са или са само скъпи ?

Първоначално публикуван от malkatatromba Преглед на мнение
    еми то полариса е на баща ми аз ся си го карам ,но миналата седмица просто не ме издържа ,па и ми трябва по леко и по спортно то и тва ще е много накичено
    НЕВЪЗМОЖНО!!!!Може да е толкова дълаг скока ти ... ама толкова височина никога...

Коментар

а за мощноста мисля че ако пробваме твойто атв и ренегада 500 на права ще има битка гледах го в youtube 1 без тунинг да дига 112
      Битка срещо ренегата няма да има спх... Моито дига 120 с 160 кила от горе ...Те с кавазаки като мойто биха ренегат 800сс в Троян ти ми говориш с 500

Коментар

3-4 метра дължина то височина с такова атв е почти невъзможно

Коментар

Първоначално публикуван от man1a Преглед на мнение
          Битка срещо ренегата няма да има спх... Моито дига 120 с 160 кила от горе ...Те с кавазаки като мойто биха ренегат 800сс в Троян ти ми говориш с 500
          То кавазакито вървеше много ма и човека си караше здраво !

Коментар

3-4 метра дължина то височина с такова атв е почти невъзможно
            Не почти , ами напълно НЕВЪЗМОЖНО....Е освен ако скочиш от някоя скала ...
            Иначе , че караше караше , ама я да земе 1 китаиче 250сс да видим дали ще кара тъка
            Лично аз съм много доволен от машинката....Вече почнах да се уча да карам и на задни ... Сега да видим в снега как е ....Гумите не са много подходящи , ама пък тати ще тъпчи с джипката от пред

Коментар

стига с тези спорове кое атв какво може и какво неможе
              темата за състезанието в дълбок дол е вече бая натрапчива
              с този спор за кавазаки и кан-ам ясно е че МОЕТО ГАРДЖИ И НАЙ-ХУБАВО стига сте я давали за пример според мен не е критерии относно дали са възможни тези скокове ... знам как съм скачал с оутландер 800 макс хт

Коментар

с малко гас с припрътване дето му се вика хахах
                Прикачени файлове

Коментар

не знам аз с полариса си прая скоци ,па тея дето са писали постовете сигурно немогат толкова или въобще да скачат и заради това пишат така ,а въпроса ми е ДАЛИ ОКАЧВАНЕТО ЩЕ ИЗДЪРЖИ НА ТАКОВА КАРАНЕ ,а не някой хора да се хвалят колко им е хубаво или колко могат да карат (и да си мислят 4е другите немогат !) !!!

Коментар

искаш ли да скочиш просто го правиш
                    Прикачени файлове

Коментар

Oooo скачат, скачат стига да искаш! Може и да немогат толкоз високо колкото по леките машини, но решиш ли си скачат!
                      Проблема им обаче е че тези машини са много тежки и не са предвидени за толкова голямо напрежение! От тежеста първо ще заминат амортесьорите а и рамата може да се скъса някъде, удара със земята при презимяване е супер тежък. Но всичко се сменя и заварява!

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                        Oooo скачат, скачат стига да искаш! Може и да немогат толкоз високо колкото по леките машини, но решиш ли си скачат!
                        Проблема им обаче е че тези машини са много тежки и не са предвидени за толкова голямо напрежение! От тежеста първо ще заминат амортесьорите а и рамата може да се скъса някъде, удара със земята при презимяване е супер тежък. Но всичко се сменя и заварява!
                        Със всичко можеш да летиш...но за приземяването нищо не си казал... няма да е приятно да се приземиш с атв на 2 части, или без някой носач...амортисьорите си го отнасят задължително. Не казвам, че не става за скачане...ама за баш големи скоци не си е работа...нито за атв-то нито за атвиста . Който е скачал с кросово атв, и с тежко атв напълно ще разбере за какво иде реч.

Коментар

кои не скача е червен ..... не се здаржах да развеселя всички (дано)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X