Обява

Свий
Няма добавени обяви.

бомбардер здрави ли са или са само скъпи ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• бомбардер здрави ли са или са само скъпи ?

чудех се за бомбардерите дали са здрави и хубави или само скъпи ,защото скоро ще имам ренегаде500 и ако може малко информация

До: бомбардер здрави ли са или са само скъпи ?

Първоначално публикуван от malkatatromba Преглед на мнение
    чудех се за бомбардерите дали са здрави и хубави или само скъпи ,защото скоро ще имам ренегаде500 и ако може малко информация
    " И трите--- дядо попе" Машините са Ок ,апоследното е относително
    Последно редактирано от JRC; 12-11-08, 13:42.
    full time rider, part time racer
    jrc4life

Коментар

ммм така ....на бомбандера проблема или по-скоро неудобството е системата му 4х4 наречена виско-лок.идеята е,че за да популич 100% 4х4 задвижване на всичките колела,едно от тях трябва да се върти докато налягането в системата се покачи достатъчно,за да се задвижат и 4-те колела.идиотско техническо решение от колосален характер особено за офф-роуд машина,поне според мен.но може и да има и положителни страни-също както да те блъсне кола или да те вкарат в затвора може да си има и положителни страни...де да знам

Коментар

Първоначално публикуван от Bambov Преглед на мнение
        ммм така ....на бомбандера проблема или по-скоро неудобството е системата му 4х4 наречена виско-лок.идеята е,че за да популич 100% 4х4 задвижване на всичките колела,едно от тях трябва да се върти докато налягането в системата се покачи достатъчно,за да се задвижат и 4-те колела.идиотско техническо решение от колосален характер особено за офф-роуд машина,поне според мен.но може и да има и положителни страни-също както да те блъсне кола или да те вкарат в затвора може да си има и положителни страни...де да знам
        Честно казано, започвам да се чудя дали съм карал 8000 километра ( от които 6000 км. състезателни ) с три броя Renegade на Bombardier ( вече Can-Am ) или съм си купил нещо друго...
        Тук прочетох толкова глупости за странични наклони, чупене в гората, скъсване на ремъка и още куп глупости и нито един от пишещите не съм го виждал по трасета и състезания, а и не знам дали въобще е карал "Can-Am"
        Моля, въздържайте се от писане на глупости и лични "проблясъци", че този раздел се напълни с само с "велики" съждения, а хората тук търсят сериозна информация

Коментар

Христов, кажи нещо сериозно и по темата, велики глупости всеки може да пише.
          Моя примерно загрява, навън като е топло и на него му става топло, като го назоря.
          А ми казаха, че на Явор Вромоса никога не загрявал. Какъв е извода? Да намаля кебапчетата и бирата или да си сменям АТВ-то?
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
            Христов, кажи нещо сериозно и по темата, велики глупости всеки може да пише.
            Моя примерно загрява, навън като е топло и на него му става топло, като го назоря.
            А ми казаха, че на Явор Вромоса никога не загрявал. Какъв е извода? Да намаля кебапчетата и бирата или да си сменям АТВ-то?
            Ето тук съм отговорил обстойно...както аз виждам нещата

Коментар

мойте уважения г-н Христов,но това че не ходим всички по състезания не значи че атв-тата са ни само за украса и ги ползваме само за да отидеме за хляб.също така не прави вас автоматично прави във всяко отношение.
              за едно сте прав-никога не съм карал и нямам и намерение да карам Саn-Am,но не си и спомням някога да съм твърдял обратното.изказването ми се базира изцяло на това което съм чел за марката и на това което знам от вече бивши собственици на Can-Am.
              по неубясними за мен причини в България Kawasaki и Can-Am се смятат за единствените атв-та,едва ли не дар от небесата и пази боже някой да каже нещо против тях.а марки като Yamaha и Polaris са табу.
              колкото до вашия опит с марката,радвам се че е толкова положителен и дано да продължава да бъде такъв.

Коментар

Ами дали ренегада500 ще ме издържи окачването не скоци по (3-4) метра ,защото спортсмана не ме издържа .А 1 лапешки въпрос дали ще може да се дига лесно на задни гуми?!

Коментар

Ами скокове по 3-4 метра с това атв НЯМА да може да правиш , защото е тежко...А и няма много мощност...А за задните то си е до техниката...

Коментар

Първоначално публикуван от Bambov Преглед на мнение
                    Какво налягане в системата бе колега това да не ти е трактор с хидро мотори на колелата явно доста неща не са ти ясни, моля те не заблуждавай аудиторията. А ако те интересува как работи системата 4х4 на Can Am попитай чичко гугъл той ще ти обясни и ще видиш каква свещена глупост си написал

Коментар

man1a аз с полариса който е накичен с купища ролбари и сакчета и мисля че е към 350-60 кила скачах по 2.5-3 па не знам !? ренегада доколкото знам е 275 килограма

Коментар

а за мощноста мисля че ако пробваме твойто атв и ренегада 500 на права ще има битка гледах го в youtube 1 без тунинг да дига 112

Коментар

а за мощноста мисля че ако пробваме твойто атв и ренегада 500 на права ще има битка гледах го в youtube 1 без тунинг да дига 112
                          До колкото си спомням ти имаш доста красив поларис и доста накичен,защо си решил да го сменяш.Като имаш на предвит че слизаш със 300 кубика надолу
                          Honda TRx 700ХХ , Yamaha Raptor 700 SE
                          Audi A6 2.5 TDi , Audi Q7 3.0 TDi

Коментар

еми то полариса е на баща ми аз ся си го карам ,но миналата седмица просто не ме издържа ,па и ми трябва по леко и по спортно то и тва ще е много накичено

Коментар

man1a аз с полариса който е накичен с купища ролбари и сакчета и мисля че е към 350-60 кила скачах по 2.5-3 па не знам !? ренегада доколкото знам е 275 килограма

ти си в някфа заблуда знаеш ли колко са 3 метра Николен скача по толко (може малко повече )
                              Калин Величков

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X