Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Polaris Sportsman 800 - поддръжка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Polaris Sportsman 800 - поддръжка

И аз не го разбрах.

А за останалото - май от Митвас споменаваха в друга тема че при смяна на ремъка се проверява съосността на двигателя с трансмисията ли беше, какво беше. И че ако не се провери и е накриво - ремъкът заминава за нула време.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
      Я да се изкаже Бамбов - какъв е ефекта и има ли смисъл?

ПС. Това за дървената лъжица не го разбрах.
      Пише го в един от постовете на господина

Коментар

Вчера го разпертушиних! Мисля че му разбрах дертовете за ремъка.Говорим за предна,задвижваща шайба,на вариатора,подвижната външа част има деретове,които ми изглеждат нарочни,чак!!!Абе някой 'инженер'има фирма за ремъциВ основата профила на подвижната част,е много странен.Хлътнало в основата,изпъкнало,малко по-нагоре,т'ва едно!Отделно предния тампон на двигатела,трябва да са два поне,заради посукването.И защо са направили двигатела,да е разделно от скоростната кутия,,,...Абе ще се преборим и с тях
        Ето снимки,за който успее да виде дертовете,закопана вътрешна част на ремъка,която предизвиква подскачане и лошо сцепление и в последствие,,,,,,,,,,,,,,...............

Ето това се случва от калпавия тампон и другите лай..........,но има решение---струг,шлайв и още де да знам к'во,става перфектно.....,новаторство за без париПоларис май е Американската форма на Самсунг,новатори,с футористично мислене,,,е естествено ще има дертове,но определено си заслужавакефа!!!
        Eвгени Филчев
        Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

негативното ми мнение за Митвас беше много преди да им стана клиент и беше продиктувано изцяло от горчивити преживявания с други сервизи.съвсем отговорно си връщам думите назад и се извинявам на г-н Димитров ако се е почувствал засегнат,защото в Митвас ме обслужиха прекрасто-бързо,професионално и на съвсем прилична цена.без никакви критики с една дума.г-н Димитров заслужава само благодарности и поздравления за прекрасното обслужване,което почти не се среща вече в България.увенер съм,че ако г-н Димитров продължава в същия дух съвсем скоро ще се радва на много лоялни и доволни клиенти.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X