Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Polaris Sportsman 800 - поддръжка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Polaris Sportsman 800 - поддръжка

Kупих си го, много яка машина изненада ме! Като го огледах се уплаших-маркучи, датчици, пробки 100, инжекцион с 2 дюзи 2 свещи на един цилиндър абе ужас имам и спортно ама то е като играчка пред това. Дайте акъл за поддръжка.
    Последно редактирано от Desislav Cekov; 02-11-08, 07:50. Причина: Правопис!
    Eвгени Филчев
    Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

До: Polaris Sportsman 800 - потдръжка

аз имам 07 Sportsman 800,само че X2 версията.освен редовната смяна на масла и филтри горещо ти препоръчвам редовно да си проверяваш ремъка,особено ако го караш често и по сериозни места.след 150-200км здраво каране ремъка вече се разпада и може като нищо да те остави да спиш в гората.

Коментар

Огледай болтовете по окачването, че моите не ги бях поглеждал от година и един на задната ножица се саморазвил - ама съм карал я вно от доста време така - и поизкривих горната ножица отзад.
      "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

До: Polaris Sportsman 800 - поддръжка

Това което мога да добавя е редовно гресиране и смяна на маслото на 30-мах-50 часа
        Взимат ли ти - бегай, гонят ли те давай.

Коментар

Първоначално публикуван от Bambov Преглед на мнение
          аз имам 07 Sportsman 800,само че X2 версията.освен редовната смяна на масла и филтри горещо ти препоръчвам редовно да си проверяваш ремъка,особено ако го караш често и по сериозни места.след 150-200км здраво каране ремъка вече се разпада и може като нищо да те остави да спиш в гората.
          това за ремъка вярно ли е!!!моя също е 07 X2 и вече търся преден,заден багажник и километраж с фар
          Eвгени Филчев

Коментар

Вчера бях в София в Митвас и казаха, че за ремъка било много важно да се направела някаква центровка - понеже никой не правел затова се късал. Също казаха, че имат стенд за геометрията - единствен май на Балканите и също ми предложиха да ми сменят софтуера на компютъра, защото били излезли вече няколко ъпдейта (моя е 2005 година).
            Някой, ако е ползвал услугите им може да каже.

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
            това за ремъка вярно ли е!!!моя също е 07 X2 и вече търся преден,заден багажник и километраж с фар
            Ти нямаш ли фар на кормилото и километраж?
            Багажници предлагаха няколко вида, ама май ги нямат в наличност. Нямат налични и лок&райд, а е добре да закрепваш с тях.
            "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

ами може моят опит с ремъка да не е универсален,защото доста карах атв-то с вериги,а те натоварват повече от обикновенно.по принцип полезния живот на ремъка е 300-350км мах. след което почва по един или друг начин да си проси смяната.можеш единствено да си сложиш ремък на карбонова основа,който е доста лепкав.знам че Goodyear правят такива.иначе за реглаж...ако съм разбрал правилно атв-то е с центробежен съединител и освен момента(оборотите) на зацепване(предаване на движението) няма какво друго да му се регулира.аз ремъка си го сменям сам за минути като просто свалям кората и развивам съединителя-това е философията,няма нужда да плащам на някой да открива отново топлата вода.
              колкото до препоръките на "експерти" като Еди,Митвас и тем подобни самозванци,които до преди години са работели върху ЧЗ-та и Лади...предпочитам да прочета дебелите книги на къде-къде по-кадърни индивиди и после сам да си го свърша в гаража.преди да дам на такива търгашчета на дребно да ми пипат атв-то ще си прережа вените с дървена лъжица за пример-Еди взе на един познат 200лв. за да му каже че мастоло и охладителната му течност са ОК...no further comment

Коментар

а и още нещо важно забравих за Х2-ката: ако ще возиш туба с бензин отзад в каргото много внимавай, защото на едно такова атв от неправилно закрепване на тубата дъното й се протърка,бензина поля ауспуха и атв-то изкоря до кокал...мда...кофти гледка е,така че имай го в предвид

Коментар

Относно ремъка за км. ли говорим или часове?За багажниците съм намерил едни които работят на сносни цени но ми говорят за средата на януари.
                  Eвгени Филчев

Коментар

за километри.часовете не са точна мярка тъй като са доста субективни.тези 300км например може да ги направиш за 1 ден или за 6 месеца

Коментар

Здравейте всички и най-вече г-н Бамбов.
                      Г-н Бамбов може да сподели колко често щеше да сменява ремъка на своя Sportsman 800 X2, ако не беше дошъл за сервиз в Митвас. Също така му бе показано какво значи да се регулира ремъка и смятам, че това не го беше чел в " дебелите " книги, а го видя на практика от както се казва самия той "експерти" и "самозванци" ..........!!!!!!!! Това мнение надявам се е формирал преди да стане клиент на Митвас.

Ако желаете можете да се обръщате към нас по всички въпроси свързани с марката Polaris и с удоволствие ще Ви помогнем, консултираме и ако е необходимо ще отремонтираме Вашето АТВ.

Коментар

Първоначално публикуван от Васил_Димитров Преглед на мнение
                        Здравейте всички и най-вече г-н Бамбов.
                        Г-н Бамбов може да сподели колко често щеше да сменява ремъка на своя Sportsman 800 X2, ако не беше дошъл за сервиз в Митвас. Също така му бе показано какво значи да се регулира ремъка и смятам, че това не го беше чел в " дебелите " книги, а го видя на практика от както се казва самия той "експерти" и "самозванци" ..........!!!!!!!! Това мнение надявам се е формирал преди да стане клиент на Митвас.

Ако желаете можете да се обръщате към нас по всички въпроси свързани с марката Polaris и с удоволствие ще Ви помогнем, консултираме и ако е необходимо ще отремонтираме Вашето АТВ.
                        Искам да попитам , след като оправихте АТВ-то на господина , предложихте ли му дьрвена льжица

Коментар

Добре де тук замириса на конкуренция
                          А някой може ли да каже кога се налага реглаж на ремъчните шайби.На всеки ремък,на 2-3-4-5 ремъка,или няма такъв реглаж!
                          Eвгени Филчев

Коментар

досега не съм чувал за такова нещо освен при тунинг или 5 цифрен километраж да се провери луфт на вариятора но от друга страна в поларис са гений признал съм ги кой знае какво са сътворили инженерите им в творчески пристъп на болната им фантазия
                            Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Я да се изкаже Бамбов - какъв е ефекта и има ли смисъл?

ПС. Това за дървената лъжица не го разбрах.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X