Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Като подам гас се движа напред но на прекъсвач - KFX700

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Като подам гас се движа напред но на прекъсвач - KFX700

Здравеите,имам един технически проблем с КФХ-а.След малка разходка един доста голям камък се удари отдолу на атв-то(някьде по средата),след което автоматично ми светна лампата че съм превключил на задна скорост,но като подам гас се движа напред но на прекъсвач(както назад без да се натиска бутона "override").За да се оправи трябва да превключа на "R" и след това пак на "D".Къде може да е проблема,някакъв датчик или ...? След това имаше известен период в който не се проявяваше този дефект,но сега пак се е появил.Благодаря предварително за помоща.
    [SIZE=5][I][FONT=Palatino Linotype][B]Botevgrad Racing Team-[SIZE=1]some call it a hobby... we call it a way of life....[/SIZE][/B][/FONT][/I][/SIZE]

До: Проблем KFX700

Пробвай да рестартнеш компа, ако не се получи дано не е за нова електроника
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Благодаря за инфото,дано да не е,но колко струва една нова електроника?
      [SIZE=5][I][FONT=Palatino Linotype][B]Botevgrad Racing Team-[SIZE=1]some call it a hobby... we call it a way of life....[/SIZE][/B][/FONT][/I][/SIZE]

Коментар

Скъсала ти се е жичката на датчика - в ляво като си седнал до коляното май беше.
        На датчика има 2 жички като се скъса едната става точно това
        на мен ми се случва често

Коментар

До: Като подам гас се движа напред но на прекъсвач - KFX700

Може и от жичката да е,но на един приятел се скьса и не му стана така,а ми не искаше да пали,трябва да погледна за жичката,но проблема се появи моментално след удара в камька

Коментар

Не е от жичките твойте са здрави Коко... мойта се скъса и както ти каза неискаше да пали ..

Коментар

Първоначално публикуван от Togop Преглед на мнение
              Не е от жичките твойте са здрави Коко... мойта се скъса и както ти каза неискаше да пали ..
              И аз така си мисля,че не е от тях,защото се сетих за твоя случай,когато се скьсаха и не искаше да запали,а не е имало този проблем както при мен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X