Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Knee Guards / Наколенки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Knee Guards / Наколенки

По маратонки , къс ръкав и без каска се дава най-много газ , но няма опция "не падам".
    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
      Дайте да обсъдим марки и модели!
      Кои са най-добрите? Цени и други...
      Искам да си купя нещо качествено и здраво!

Гледах тези но няма отзиви. - Thor MX Force Knee Guards Black

[ATTACH=CONFIG]681315[/ATTACH]
      Наколенките са чудесни, не съм открил по - добри от тях. Захапвам трети сезон с тях и съм изключително доволен от качеството им - няма нищо строшено по тях, а нивото им на протекция е много високо. Недостатъка им е, че спарват доста лятно време, но няма пълно щастие.

Коментар

Вие с тези мотори сте луда работа, аз търся за АТВ - там над 90% от случаите в които може да пострада коляното са смачкване от самото АТВ или при скок от АТВ-то да си счупя капачката при удар в земята...1 месец ме боля капачката след Добричкото състезание като се хвърлих от АТВ-то и паднах на коляно
        Ходил ли си в музея на Владислав Варненчик? Дай да ходим да му гепим наколенките. Няма трошене това нящо.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Наколенките са чудесни, не съм открил по - добри от тях. Захапвам трети сезон с тях и съм изключително доволен от качеството им - няма нищо строшено по тях, а нивото им на протекция е много високо. Недостатъка им е, че спарват доста лятно време, но няма пълно щастие.
          ЗМЕЙ дай някоя снимка какво се крие "под неупрена" - точно на коляното!

Коментар

Пластмасова капачка. Твърда си е, няма нищо недомислено по тях, скачай спокойно.

Коментар

От 5 сезона съм с тези -UFO Plast.Невероятно здрави и удобни с дебели подложки,спасявали са ме на няколко пъти.
              Прикачени файлове

Коментар

Морски, сори за късния час, ама сега виждам темата ти.
                Наколенките са много добри. И аз се радвам на здраве в благодарение на тях (само, че КТМ-бранда).
                Има по-добри, но са доста трудни за употреба. Пробвал съм, не ми стават буйките, а ти си...расъл...
                ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                  Морски, сори за късния час, ама сега виждам темата ти.
                  Наколенките са много добри. И аз се радвам на здраве в благодарение на тях (само, че КТМ-бранда).
                  Има по-добри, но са доста трудни за употреба. Пробвал съм, не ми стават буйките, а ти си...расъл...
                  Пламка мерси за отговора значи ще си взема тях!

П.С.

Моля Ви не спирайте да давате мнения и за други модели - нека развием темата та да ни оцелеят краченцата

Коментар

...нека развием темата та да ни оцелеят краченцата
                    Тема всъщност има.
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Наколенки, колко много съм сменил и не съм намерил перфектните все още.
                      Тези от снимката си ги купих преди 6-7 години, продадох ги веднага след първото носене.
                      Ако на някой му се рови в архива на форума ще намери обявата за продажба, дори и на мен ми е любопитно кога съм ги продал.
                      Това обаче не означава, че не са добри, просто на мен ми бяха адски неудобни и некомфортни.

След тях не помня какви си взех, май бяха някакъв измислен FOX, после други и така 3-4 непретенциозни модела, докато стигнах до Астериска.
                      Много добри шини, доказаха се в много ситуации, една от които щеше да е фатална за коляното ми, но и тях продадох поради това, че се слагаха трудно.
                      Астериска работи само ако се пристегнат връзките както трябва, това означава едно дърпане, едно наместване....
                      Колеги си ги бяха нагласили и само ги щракаха, но така не "работят", трябва си стягане всеки път.
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Asterisk_CELL_knee_brace_I.jpg
Прегледи:1
Размер:70.3 КБ
ID:5563637

Сега карам с POD K700, наколенките с които карат Теди Блазусиак, Джони Уокър и куп световни звезди, НО и те не ми допадат.
                      С клин си е мъка, стават само с ендуро панталон, пантите им се чупят лесно и нови са по 80лв. бройката, с отстъпката която ползвам.
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:91tlitH1gdL._SL1500_.jpg
Прегледи:1
Размер:66.1 КБ
ID:5563638

Понеже ми писна да давам пари, а комфорт никакъв, накрая си взех и едни Алипнастар от Еди за 50лв. и когато ходя на хард пътеки слагам тях, когато е преход карам с ПОД-а..

Мога да напиша книга за наколенките, но ми истина ракията, ако имате въпроси питайте.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                        ... ... ...
                        Мина време, и Астериск вече се разнообразиха с различни модели. При горния модел (заместителя на оригиналния астериск) старото закрепване, с връзките, сега е заместено от някаква хитра системка която пак притиска крака на голяма площ като връзките, но е с бърза закопчалка.

По-долните модели са с велкро ремъци, което при мен винаги е будело сърбящи съмнения как ще се държи при удар и какви са шансовете да се измести, но пък и не съм спец.
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Ванка, малко си избързал с продажбата на Тор-а - първите няколко ползвания ми бяха толкова неудобни, че ако нямах проблем с лявото коляно и малко повече опит с екипировката по принцип, и аз щях да ги зарежа, но след това се напаснаха, неопрена поомекна и сгъването на коляното дори стана възможно Сега ми пасват перфектно.

Заради стара травма в лявото коляно - скъсани връзки - си купих шина UFO MORPHO FIT. Според мен не си струва парите.

Коментар

Chinela мерси много за инфото! Сега проверих но цената на POD K700 е просто чудовищна - не че здравето ми е по-евтино но чак пък такава цена?! Ще видя и за Aстерикса но за THOR-а не съм сигурен че това е мода им от 6-7 години!

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                              Мина време, и Астериск вече се разнообразиха с различни модели. При горния модел (заместителя на оригиналния астериск) старото закрепване, с връзките, сега е заместено от някаква хитра системка която пак притиска крака на голяма площ като връзките, но е с бърза закопчалка.

По-долните модели са с велкро ремъци, което при мен винаги е будело сърбящи съмнения как ще се държи при удар и какви са шансовете да се измести, но пък и не съм спец.
                              Виждал съм новият модел на живо, продават ги пред нас в магазина, това е съвсем сериозно.
                              Дори имат вече ДВА модела, скъп и евтин.
                              Скъпият има две колелца, когато ги въртиш, те затягат ремъците, а когато ги натиснеш се отпускат.
                              Евтиният е някакъв черен хибрид, ни е риба, ни е рак, но за цената си стават.
                              Аз съм се прицелил към скъпият вариант, май за момента налучкаха вярната формула и са всичко от което имам нужда.
                              Най-добрата протекция, най-добрия комфорт и не на последно място, поставят си и се свалят за секунда.

Коментар

....а THOR-а не съм сигурен че това е мода им от 6-7 години!
                                Намери ми обявата във форума и ще се убедиш сам, дори и кутията е същата.
                                намерих, че съм ги предлагал на колега тук декември 2007г. така че...абсолютно същите са, но снимката не излиза и не знам защо.
                                Последно редактирано от Chinela; 13-02-14, 19:48.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X