Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво мислите за движението регистрирани АТВ по натоверените градските улици

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво мислите за движението регистрирани АТВ по натоверените градските улици

Предлагам към модераторите да се Пусне едно гласуване ще бъде полезно за Всички

Коментар

До: Какво мислите за движението регистрирани АТВ по натоверените градските улици

Първоначално публикуван от Жоро Моторо Преглед на мнение
      Здравейте !

Моето ATV е регистрирано в КАТ, но единствено, за да пресичам околовръстното безплатно... Е, понякога, го карам и в София, но само от немай къде. Освен това, не го карам като лумпен (то си зависи от човека,де), най-малкото защото в момента окачването му е супер меко - за яко off road, и ако взема някой завой с повече от 20-30 в най-добрия случай ще си събирам зъбите...
      Идеята ми е следната : по-добре да са регистрирани - така хем няма никой да ни изнудва, хем ще си плащаме данъците. А що се отнася до лумпените и бясното каране - смятате ли, че в момента без ATV-та по пътя е по-безопасно?
      за всичко си прав и те подкрепям само за едно съм против и ти се чудя каква е тази готовност от теб да си пащаш данъците
      Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Абе без да искам... По принцип не съм такъв, ама вчера какво ми стана...

Коментар

абе незнам за улиците ама и извън тях сме били престъпници
          http://dnes.dir.bg/2007/09/28/news21...html#sepultura
          Николай Гогов 0898676912

Коментар

Според Мен с повишено внимание може да са движат по Улиците

Коментар

ВЕРВАИТЕ МИ;!; БЕШЕ КАЗАЛ НЯКОЙ
              Николай Гогов 0898676912

Коментар

За натоварените градски улици не, но по селските и пътищата кадето е по малко натоварено да аз съм за
                [COLOR=#22229c][U][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/U][/COLOR][COLOR=red]Yamaha Raptor 700[/COLOR]

Коментар

Аз мисля че с повишено внимание Може да се кара

Коментар

OMG!!!за този линк по-горе съм направо потресен...та точно ние търсим спокойствието горе в планината...пък те..си ги приказват некви...ей мн рунтави идиоти почнаха да ги пишат тези статии...не знам за какво въобще го пишат това...2 АТВ които дори не замърсяват природата по никакъв начин просто си се кефят и катерят планините, те новинарите почнаха да ги оплюват...аз ако ме покритикуват така на живо ще ги начупя сичките...тъпи скандалджии
                    Няма кал - Няма кеф !!!
                    Suzuki Samurai LJ410 1984
                    Suzuki LTZ400 2008
                    Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Незнам за вас,но аз предпочитам да не карам по пътищата поради простата причина ,че има всякакви идиоти и.....така миналия ден с баща ми излезнахме от черния път и(между две села)някъв състезател със един джип замалко да ни хвърли в канавката....и пред нас караше едно момче на 8 с баща му което се оплаши зверски и не искаше да кара....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X