Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съединител на атв зонгшен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съединител на атв зонгшен

Добър вечер , трябва ми малко помощ от хора който са си сменяли съединителите на атеветата . Днес източих маслото и отворих капака , но не мога да сваля касетата на съединителя понеже ми пречи масления филтър .Развих капачката му от горе но от вътрешния му край има една гайка която е специална , има 4 зъбчета от краищата и се развива със специален ключ който аз нямам ......... Намерих ключа ето :http://motobg.net/zcart/index.php?ma...roducts_id=757 - поръчах си го .
    Последно редактирано от jorotk; 27-10-12, 19:31.
    Land rover 2.5 tdi
    0884035413

От: Съединител на атв зонгшен

ако ще сменяш само дисковете тази гайка не ти трябва да я развиваш доколкото си спомням

Коментар

Гайката трябва да я отвие, за да свали съединителя. Наскоро го правих това...Само въздушен гайковерт ми помогна, защото иначе не можах да задържа контра на гайката. А с гайковерта стана най-лесно. А за ключ си направих от на гидора комплекта

Коментар

От 17-ка гидоре става.За 15 минути си готов.И няма нужда от гайковерт,сложи нещо м/у зъбците да захване контра и си готов.
        Симеон Симеонов - 0878666200
        Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
        Suzuki - A way of life

Коментар

Така и направих сложих контра между малката и голямата зъбчатка и стана разви се , смених го и всичко си стана . Наложи ми се дори да скъсявам жилото малко , че дойде дълго . Най странното нещо беше , че съединителя изобщо не беше износен но боксуваше . Но новото си показа , и сега всичко е ок .Доволно си му давам газ.
          Land rover 2.5 tdi
          0884035413

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X