Добър вечер , трябва ми малко помощ от хора който са си сменяли съединителите на атеветата . Днес източих маслото и отворих капака , но не мога да сваля касетата на съединителя понеже ми пречи масления филтър .Развих капачката му от горе но от вътрешния му край има една гайка която е специална , има 4 зъбчета от краищата и се развива със специален ключ който аз нямам .
........ Намерих ключа ето :http://motobg.net/zcart/index.php?ma...roducts_id=757 - поръчах си го .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съединител на атв зонгшен
Свий
X
-
От: Съединител на атв зонгшен
Гайката трябва да я отвие, за да свали съединителя. Наскоро го правих това...Само въздушен гайковерт ми помогна, защото иначе не можах да задържа контра на гайката. А с гайковерта стана най-лесно. А за ключ си направих от на гидора комплекта
Коментар
-
От: Съединител на атв зонгшен
Така и направих сложих контра между малката и голямата зъбчатка и стана разви се , смених го и всичко си стана . Наложи ми се дори да скъсявам жилото малко , че дойде дълго . Най странното нещо беше , че съединителя изобщо не беше износен но боксуваше . Но новото си показа , и сега всичко е ок .Доволно си му давам газ.Land rover 2.5 tdi
0884035413
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар