Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Атв в дълбоки реки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Атв в дълбоки реки

Здравейте
    Тъй като през пътечки по които караме доста често преминават рекички(някои от които доста дълбоки) и на два три пъти ми се случи ауспуха да влезе под водата за няколко секунди.Та мисълта ми е дали ако забуксувам нещо и ауспуха остане под водата за по дълго време ще се случи нещо и ако да какво да правя?
    Поздрави.

От: Атв в дълбоки реки

Докато двигателя работи няма страшно. Проблем може да се получи, ако засмучи вода през въздушния филтър. Също, двигателя ако не работи може да влезе вода през изпускателните клапани.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Аз единствено знам, че когато атв-то угасне задължително след като го извадиш от водата трябва да изсушиш въздушния филтър и да вдигнеш атв-то назад да излезе водата през ауспуха ама дали ще спасиш двигателя по този начин?

Коментар

Дам проблема идва,чак като АТВ-то угасне защото е засмукало вода иначе давай газ и не се бой.Ето ме и мен бях потопил цялото АТВ само едната гума беше над водата http://www.youtube.com/watch?v=rp5l2aOODzA

Коментар

добре обаче хондите като ги подпреш назад и от едно маркуче им изтича бензина

Коментар

От преливника на карбуратора би трябвало да е.И при мен е така,нищо,че не е Хонда.Трябва да имаш кранче на резервоара,затваряш го и изтича само това което е в карбуратора.
            Симеон Симеонов - 0878666200
            Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
            Suzuki - A way of life

Коментар

Да и аз за това се сетих, но не съм пробвал.
              Благодаря за отговорите

Коментар

Като ти огасне, дигаш за да изтече водата отваряш си филтърната кутия и ако филтъра ти е мокър сушиш.....ако си провериш маслото и започне да излиза вода и масло отделно добре, ама ако излезне бяла каша...лошо защото може да иска реглаж на клапаните И в двата случая си промиваш двигателя с евтино масло 2-3 промивки и след това слагаш качественото.

Коментар

Можеш да си го потапяш цялото във водата, после му сменяш маслото на полето и готово. На една разходка така направихме с едно кавазаки.
                  ТЛК-120 Николай Колев
                  0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Prsf1 Преглед на мнение
                    Здравейте
                    Тъй като през пътечки по които караме доста често преминават рекички(някои от които доста дълбоки) и на два три пъти ми се случи ауспуха да влезе под водата за няколко секунди.Та мисълта ми е дали ако забуксувам нещо и ауспуха остане под водата за по дълго време ще се случи нещо и ако да какво да правя?
                    Поздрави.
                    Разгледай малко клипчета от Ладога-та,(едно руско състезание) да видиш какво им причиняват на АТВ-тата пък и някоя технология може да откраднеш!
                    Иво (таксито) Андреев
                    0988 91 80 50
                    Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Не е дълбока реката ама става:

Коментар

След каране да минеш да се разхладиш и да измиеш машината е супер направо.
                        Симеон Симеонов - 0878666200
                        Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
                        Suzuki - A way of life

Коментар

До тук добре но никой не спомена че трябва да източиш и водата от кутията на ремъка от досегашните ми удавяния в повечето случаи страда ремъка. http://www.youtube.com/watch?v=EMf_c...&feature=g-upl
                          OPEL Frontera В 2.2 DTI ДБ
                          Polaris Sportsman 800 EFI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X