Здравейте колеги много искам да си закупя ATV Shineray XY350ST-2E но се притеснявам заради двигателя, разгледах из форума и установих, че тези двигатели са гола вода и се замислих дали не може да си купиа едно ново ATV Shineray XY350ST-2E да си го карам докато двигателя има душичка и после да го сменя с некои ИСТЕНСКИ двигател с водно охлаждане истенски маслен филтър и тн. Защото да си призная аз съм тираджия и съм на ТИ с дизеловите двигатели но за бензиновите съм много зле.
Въпроса ми е мога ли да сменя двигателя на ATV Shineray XY350ST-2E с някои друг
Въпроса ми е мога ли да сменя двигателя на ATV Shineray XY350ST-2E с някои друг
. Не бъди толкова уверен защото 50сс не е толкова голяма разлика, дори и твойте да са по-източни. Вървежа да, за возията може и да се поспори за конкретните модели, там и настройките играят много голяма роля. Ако "караш много добре " ти вярвам, но тъй като пишеш "Не че карам много" съм склонен да вярвам, че живееш в дълбока заблуда, с радост бих те оборил и в гората, но в момента нямам атв. Когато си взема пак ще покараме. И пак ще се повторя за 100 път че нещата не са само до кубиците и предвид нивото на средностатистическия атв-ист в БГ можеш да си конкурентен в групата и да си правиш кефа и с китайска машина (може да се вметне и че ако си падаш по екстреми и подобни изпълнения, шанса да се справяш с по-слаба машина е значително по-малък).
Коментар