Здравейте колеги, искам да попитам какво ще стане ако махна частта, която ми прилича на филтър.. Като го извадих беше се напълнил със сажди и подобни..Изчистих го и пак го сложих.Става въпрос за частта(филтъра), който се намира точно като се махне тапата със 3 гайки. Въпроса ми е: Какво може да стане ако го махна и си карам така?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Част от ауспуха на Kawasaki KFX 450r
Свий
X
-
От: Част от ауспуха на Kawasaki KFX 450r
Първоначално публикуван от nescafe Преглед на мнениеЗначи да не я махам. ОК. А с какво мога да уплътня звука на ауспуха?
Има подобна тема.... Потърси я.
А Ако не ти се чете потърси Боби МХ Севлиево. Преди 2 седмици аз купих от там за йошимурата.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Ватата трябва да бъде между външната обвивка на ауспуха и тази перфорираната тръба, която отвежда изгорелите газове.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Мощността спада с много (обяснявам си го но не изцяло), отделно че ти гърмът ушите! Но тягата изчезва доста осезаемо! Взимай една от Боби МХ, нахлузвай я и не се занимавай с това следващите 10- 15 карания.R 727cc BB KIT
ZJ V8
WK2 V6
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар