Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Част от ауспуха на Kawasaki KFX 450r

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Част от ауспуха на Kawasaki KFX 450r

Здравейте колеги, искам да попитам какво ще стане ако махна частта, която ми прилича на филтър.. Като го извадих беше се напълнил със сажди и подобни..Изчистих го и пак го сложих.Става въпрос за частта(филтъра), който се намира точно като се махне тапата със 3 гайки. Въпроса ми е: Какво може да стане ако го махна и си карам така?

От: Част от ауспуха на Kawasaki KFX 450r

Този мрежа се нарича искрозаглушител-служи да не подпалиш гората или полето (в най-лошия случай).

Коментар

Значи да не я махам. ОК. А с какво мога да уплътня звука на ауспуха?

Коментар

Първоначално публикуван от nescafe Преглед на мнение
        Значи да не я махам. ОК. А с какво мога да уплътня звука на ауспуха?
        Ватаааа....

Има подобна тема.... Потърси я.

А Ако не ти се чете потърси Боби МХ Севлиево. Преди 2 седмици аз купих от там за йошимурата.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Благодаря колега! Да те питам на заводския ауспух дали ще мога да сложа вата и къде? Благодаря предварително!

Коментар

Ватата трябва да бъде между външната обвивка на ауспуха и тази перфорираната тръба, която отвежда изгорелите газове.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

От BobiMX си вземи, добра му е ватата, на мене на FMF-а ми свърши работа. Имай предвид, че не може да си го спесиш, защото освен че ще ти гърмат ушите, ще изгубиш и мощност!
              R 727cc BB KIT
              ZJ V8
              WK2 V6

Коментар

Баха, имаш пред вид, че ако не сложа вата ще ми гърмят ушите и ще изгубя мощност, или обратното?

ПС: Писах ти съобщение, но не отоговори и затова пиша тук.

Коментар

Мощността спада с много (обяснявам си го но не изцяло), отделно че ти гърмът ушите! Но тягата изчезва доста осезаемо! Взимай една от Боби МХ, нахлузвай я и не се занимавай с това следващите 10- 15 карания.
                  R 727cc BB KIT
                  ZJ V8
                  WK2 V6

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X