Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Helmet cam

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Helmet cam

Защо да е много кофти, във вас явно си с Full HD 1080 хубав телевизор и HD програми щом ти се струва гадно качеството на GoPro... Аз смятам, че добре са се справили и отговаря на цената си. Може би очакването от 5те мегапиксела разочароват малко, но реакцията на картината и звука за идеални. Със сигурност по- натам ще гледам да продам сегашното ми GoPro и ще взема HD-то, но за момента тази ми е напълно достатъчна!
    R 727cc BB KIT
    ZJ V8
    WK2 V6

Коментар

[QUOTE=Jam;1293575]Много кофти качество и изкривява, 2-3 пъти да съм снимал с нея.

Наистина качеството е доста по лошо. В първия клип на няколко места камерата се закачаше в клони из гората. Явно ще оцелее при по силен удар, но няма ли опастност да я загубиш някъде. Отгоре на каската като позиция най добре стои камерата, но опитвал ли си да я монтираш на гърдите примерно?
      Диян Димитров

Коментар

Не съм се опитвал да я монтирам на гърдите но заради камерата съм падал 2-3 пъти от клони и не се е отлепяла.

Коментар

Определено GoPro HD аз си я взех преди 2 месеца и за сега ми върши перфектна работа + това и лепенките и вакумката са много здрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X