Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Helmet cam

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Helmet cam

Препоръчайте ми "хелмет" камера ....... баланс между качество и цена !!!
    0887 246718

От: Helmet cam

Ако искаш нещо готино - GoPro Hero.

Варинат HD, с много яко качество и т.н - 680 лв.
    Вариант без HD, нормално телевизионно качество - 300 лв.

и в двата случая, здрава система за закрепване, възможност за снимки, ударо-прахо-водозащитена.

Потърси мнения във форума, ако искаш нещо по-конкретно - ЛС

Коментар

Задължително Go Pro и както каза колегата ако ти се дават повечко пари вземи HD,аз първо си взех Орегон 3к,не бях доволен от качеството и после си закупих Го Про от ибей с мито и транспорт ми дойде на 550лв.

Другия проблем за мен е самото редактиране на клипчетата,Go Pro HD снима МП4-формат,а Орегона avi. който е по-лесен за обработка и всички програми го приемат.

П.П. също така за да гледаш и редактираш HD ти трябва по-як компютър
      Последно редактирано от yamaha-racing; 01-10-10, 20:15. Причина: добавка

Коментар

За качаеството на GoPro Hero HD - уникално.
        Крепежите много добри и здрави. Бях се замислил да взема не HD варианта, но добре че съм се отказал.
        Ето и един НЕ рекламен пример, сниман и качен от мен в youtube.com, само си го пусни на висока резолюция, за да усетиш ефекта http://www.youtube.com/watch?v=UeJLllET_YU
        Иво Георгиев
        Gworkshop

Коментар

GoPro Hero HD Баткааа!!! Много яко качество, здраво закрепване, супер е ! Става и за подводни снимки !
          Ето малко от последото състезание в Троян с тази камера, както и послендите ми подводни снимки:
          http://www.youtube.com/watch?v=-1uChduwoGk
          http://www.youtube.com/watch?v=bSezorhnBGY

Ето и в гората
          http://www.youtube.com/watch?v=wDS4b_pe5tg

Коментар

може и Contour HD1080p....ама като никой не ги продава тук, никой не ги и рекламира
            A stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand

Коментар

Сори за оф топика,но нямаше как да пропусна новата българска поговорка "Сговорна дружина РенегаД повдига"
              Zongshen 200 --> Yamaha DT 125 R --> Suzuki DR 350 S --> Honda CR 125

Коментар

Първоначално публикуван от Ivo Georgiev Преглед на мнение
                За качаеството на GoPro Hero HD - уникално.
                Крепежите много добри и здрави. Бях се замислил да взема не HD варианта, но добре че съм се отказал.
                Ето и един НЕ рекламен пример, сниман и качен от мен в youtube.com, само си го пусни на висока резолюция, за да усетиш ефекта http://www.youtube.com/watch?v=UeJLllET_YU
                Наистина, отлично качество и определено си струва HD варианта. Аз се бях замислил да си купувам Go Pro Hero, обикновенната, но този клип ме разколеба доста .
                Диян Димитров

Коментар

http://shop.mobile.bg/25-sport-hobi-igri виш тук има две камери,на добра цена и мисля че са с добра резолюция.

Коментар

Първоначално публикуван от sunny88 Преглед на мнение
                    Наистина, отлично качество и определено си струва HD варианта. Аз се бях замислил да си купувам Go Pro Hero, обикновенната, но този клип ме разколеба доста .
                    A някой може ли да пусне клип направен с "обикновенната" Go Pro Hero ........... за да хвана разликата !!!
                    0887 246718

Коментар

Бат Стеф ето един клип в дъждовно време Определено HD варянта е по добър ,но когато аз я купувах нямаше HD

http://project-x.bg/bg/clips/atv/329-навигация-02.html

Коментар

Благодаря на всички за мненията и съветите. Живот и здраве скоро ще погледнем под друг ъгъл на нашите изпълнения, преживявания и забавления .....
                        0887 246718

Коментар

Ами хайде де чакам втора камера да ме има и мен някъде
                          Само аз снимам ... не е честно така
                          HD е хубаво нещо но да си го гледаш във вас в youtube i vbox трудно се качват дълги големи и качествени филмчета
                          и за обработка винаги първо ги конвертирам в друг формат иначе машината зацикля
                          Вземай което колегите ти препоръчват гледам доста хора карат с такива камери и са доволни.
                          Само аз се "набутах" с Contour HD шегувам се нищо и няма.

Коментар

Първоначално публикуван от boianpas Преглед на мнение
                            Ами хайде де чакам втора камера да ме има и мен някъде
                            Само аз снимам ... не е честно така
                            HD е хубаво нещо но да си го гледаш във вас в youtube i vbox трудно се качват дълги големи и качествени филмчета
                            и за обработка винаги първо ги конвертирам в друг формат иначе машината зацикля
                            Вземай което колегите ти препоръчват гледам доста хора карат с такива камери и са доволни.
                            Само аз се "набутах" с Contour HD шегувам се нищо и няма.
                            За да те има трябва да си отпред, а когато ти си МИ отпред то логиката казва, че аз ще съм ти ИЗотзад

ПП СКОРО ..............
                            0887 246718

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Слабов Преглед на мнение
                              A някой може ли да пусне клип направен с "обикновенната" Go Pro Hero ........... за да хвана разликата !!!
                              Много кофти качество и изкривява, 2-3 пъти да съм снимал с нея.

Последно редактирано от Jam; 03-10-10, 16:30.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X