Оригиналните са ми 20 x 10-9 дали да си взема малко по високи. АТВто ще е малко по високо и ще върви малко по бързо предполагам. Също какви гуми ще препоръчате. Аз съм си харесал Maxxis Razr ili Razr 2. Какво мислите. Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дали е по-добре с по големи гуми отзад
Свий
X
-
От: Дали е по-добре с по големи гуми отзад
Първоначално публикуван от ivayloar Преглед на мнениеОригиналните са ми 20 x 10-9 дали да си взема малко по високи. АТВто ще е малко по високо и ще върви малко по бързо предполагам. Също какви гуми ще препоръчате. Аз съм си харесал Maxxis Razr ili Razr 2. Какво мислите. Благодаря предварително.
Успех в начинанието.
-
Първоначално публикуван от ivayloar Преглед на мнениеОригиналните са ми 20 x 10-9 дали да си взема малко по високи. АТВто ще е малко по високо и ще върви малко по бързо предполагам. Също какви гуми ще препоръчате. Аз съм си харесал Maxxis Razr ili Razr 2. Какво мислите. Благодаря предварително.
За гуми имаш голям избор от марки - Максис,Дънлоп,ИТП,Кенда,Слашър ... твой изборKawasaki KX250F
Коментар
-
По- големите гуми товарят съединител, двигател и ос тъй като център на тежестта се измества и напрежението е по- голямо за машината най- вече при тръгване. Но нищо не пречи да пробваш с по- високите. Става и по- неудобно защото седалката те праща напред, но иначе си е по- проходима и висока.R 727cc BB KIT
ZJ V8
WK2 V6
Коментар
-
Извинявам се за оффтопика, но реших да не правя нова тема. Искам да Ви попитам какво означават числа на гумите. В случая 20-11-9 : 20 е ширината, 11 е височината и 9 си е цолажа, но според написаното май е точно обратното спрямо ширината и височината.
Така ли е или се бъркам ?
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivayloar Преглед на мнениеБлагодаря за съветите. Мисля да пробвам с 21" Maxxis Razr. Някой ако доволен ли е от тях или да препоръча нещо друго.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Ето ги и двата модела. Изглеждат еднакво, разликата е че Razr е с 4 плата а Razr 2 е с 6 и е двойно по скъпа.
http://avtogumi.com/bg/atv_tires/tir...hp?model_id=21
http://avtogumi.com/bg/atv_tires/tir...hp?model_id=17
Коментар
-
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеМоже ли линк към конкретния модел на Maxxis Razr?
Просто колегата е сбъркал със цифритеSUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от baha Преглед на мнениеПо- големите гуми товарят съединител, двигател и ос тъй като център на тежестта се измества и напрежението е по- голямо за машината най- вече при тръгване.
Ако искаш да си остане здраво не трябва да го караш.
Коментар
-
Razr 2 държът мното по добре на кал и се пукат по трудно.
Ако сложиш 22ки ще трябва да свалиш един зъб на предния пиньон за да ти остане същото предавателното число.
Също отпред трябва да минеш на 23ки за да не ти потъне предницата.
Раптора няма да ги усети кой знае колко 22ките но ще стане по нестабилен в завой с висока скорост и при странични наклони.
Зимата в снега ще върви малко по добре заради по големия клиренс и ще вози мо меко.
И аз се замислях да сложа 22ки на КТМа но вече купих един чифт нови 20ки и май ще го пробвам до година.
На спотрни машони се слагат масово 23-отпред и 22-отзад за състезания в пустиня и рали-рейдове.
Сам трябва да си прецениш.
Поздрави.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар