Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Снимки от IV кръг Български Ендуро Шампионат-Ендуро Victori

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Ambarev
    Аде ти пак си говори каквото искаш ,а и си изкриви душата и кажи че не познаваше раьона на Бухово като дясната си ръка
    Не го познавам чак толкова добре, защото не карам там, че ми е много дълече. Тази година имам май само 2 карания в раьона на бухово свързани с паинтбола които играхме преди 2 месеца.

Колега не се шашкай, знаем че си душа човек(без майтап!), ама защо позволяваш да си между чука и наковалнята???? Кажи им на твойте юнаци с претенциите да спрат да се крият и да излязат от мишите си дупки и да напишат нещо от собствено име а не от твое както всички мъже правим

Коментар

Амбарев-JR : и аз от 3 дена се мъчем да се свържем с Чавдар да ми даде фотото да кача снимки ама никав го нема ... вие ако нещо имате да си казвате и ако успееш да се свържеш му предай и снимките да ми даде от втория ден че си заминавам на Варна и нема да мога да ги сложа на страницата ...
      а Гълъбине тука ми е изпаднала и една хороскопска карта .. понеже този апарат нема да ти върши работа по нощите мога да ти я дам през ноща по нея да се ориентираш ! А Събине ... мнезнам кой те е цунал отзаде ,но не съм бил аз щото аз когато тръгнах ти финишираше ! Евалата ,само объркахте организацията на момчетата ,че не бяха пресметнали че ще има някой да финишира толкова бързо и на последните екстреми се чудеха кой е за първа кой е за втора обиколко и накрая набиха сички да минават 2-ри път колата !

Коментар

аз не карам на тези състезания, но все пак като чета темата се сетих за нещо.

принципно по света навсякъде живеят хора и състезаниеята немминуемо се правят на места, където живеят някои от състезателите. това е хубавото да си домакин. ако трябва това да се избегне вероятно трябва да караме на друга планета разбирасе неможе да се състезават и тези, които са правили трасето, но доколкото разбирам те не са карали, така че неразбирам за какво се сърдят колегите от сопот, всичко си е наред.

за промер на състезанието 4х4 във варна имаше няколко екипажа, които са си от там но никой от тях не е в тройката.

а за ГПСите по - добре си го сложете в регламента, да е разрешено или забрането и това е. докато не пише че е забранено събин си е в правото да си го ползва колкото си иска и никой не е в правото си да му се сърди.

стига сте се раправяли защото заприличахте на трофи клуба от 2004г. а тогава беше глупаво
        drive alive

Коментар

Като се има предвид какво беше трасето на 4-ти кръг ползването на ГПС беше пълна глупост. Аз също бях един от глупаците. Може би най-голямия , затова сега ГПС-а ми е при Събин със счупена антена.
          Според мен ГПС-а повече помага когато се правят две обиколки на едно трасе /като в Хасково/. По време на първата пишеш, а на втората газ до упора и от време на време поглеждаш ГПС-а.

Коментар

ругото което немога да си обясня е каква е ползата от него след като карате по маркери. ако беше по роуд бук разбирам, ама с маркерите ...
            drive alive

Коментар

Така е ама за някой си е сложна черна кутия заради която събин става 1-ви, иначе е гола вода без нея

Да не говоря че махна ли си ГПС-а както на Бухово - познавам трасето или съм го съкратил ..... еййй някой хора умора нямат само бълват простотии и глупости - целият проблем е че съм 1-ви в класирането а Сопотчани са някъде много-много назад, което може да се приеме за факт че състезанията са нагласени, защото не е възможно някой да е по добър от тях

Другият парадокс е че в същност караме заедно с Пламен Йоцов, който води през цялото време а аз съм зад него, т.е. ако трябва да нападат някой се си мисля че не трябва да е 2-рият

И след като аз проявявах сумати време търпение към постоянните простотии и нападки към мен от Сопотчани, вече ми писна и реших да спра да мълча, аре като са много майстори да докажат каквото и да било от безпочвените им обвинения де

Хората са си го казали много-много отдавна "Простотията ходи по хората а не по гората"

Коментар

ако някой си мисли че е зад теб заради ГПСа то значи е време да започне сериозно да тренира
                drive alive

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X