Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Снимки от IV кръг Български Ендуро Шампионат-Ендуро Victori

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Жоро писна ми от тези лигльовци! Явно е че някой хора от сопотският клуб не могат да се примирят с това че не могат да карат и вместо да потренират малко само плюят другите Жасмин като ме би с минута и половина единственото което казах е че е карал като луд, и през ум не са ми минали някакви други глупости, защото много добре знаем че тази година със всички забрани дето сме наложили и степента на контрол няма как да се правят простотии, а да не говорим че Жасмин си е добър карач!

Сега последно разбрах че били разправяли че са ме видели да карам по асфалта

АМИ ТРАСЕТО МИНАВАШЕ ОТ ТАМ и ако вие не сте карали по асфалта, значи трябва да ви накажем, защото сте карали извън трасето

А на малкият Чавдар само ще му кажа, че като ми звъни 10 пъти за един ден по телефона да му правя услуги се държи като 1-ви приятел, а като му обърна гръб и се чуди какви глупости да приказва зад гърбът ми - е на това викам аз истинска мъжка постъпка

В заключение искам да кажа че това което го пиша е това което мисля и за разлика от някой палячовци не се крия зад големият гръб на Амбарев, а що се отнася до деликатност и дипломатичност - тава не са черти от моят характер - както сами виждате и понеже няма да говоря зад гърбът ви - както правите вие, публично ви казвам какво мисля за вас!

Жоро, съмнявам се тези дето мрънкат против ГПС-ите да дойдат на Бузлуджа - Емине, защото това за тях са малки дяволски машинки - АНАТЕМА

А за догодина да направите трасетата оградени с електрически огради, че никой да не може да съкрати без да се изпържи

Амбарев, учудвам се че продължаваш да бъдеш проводник на подобни простотии

Коментар

Едно не мога да разбера след като каране по ГПС е по-трудно .. защо? Ние се чудим какво да махнем и да одрежем да олекотим машините а вие се чудите с какво да ги накичите ! Както и да е като по умен и еродиран мисля да отстъпя и да не пиша повече в този форум както направиха и много други !
      Я стига се засяга, сърдитко!
      Ако не е форума, ще има още повече недоразумения

Коментар

Първоначално публикуван от Ambarev
        ... като по умен и еродиран ...
        намали малко влиянието на мнителните върху теб и спрете с тези простотии. Когато дойде при мен и ми каза за локвата на дъската, че мислите че не е добре измислена - какво направих? Съдействах ли ви? Подкрепих ли ви? Ами да - прав беше тогава, че не е необходимо да се трошат моторите на хората, но да продължавате само да бълвате интриги - ами не си прав! Няма да те подкрепя и няма да ти съдействам!

Естествено, да не пишете и четете форума който не ви е изгоден - много удобно решение!

Хайде като сте толкова мнителни и сигурни че има измами на всяко състезание - дайте да направим една секюрити полиция от сопотчани да дебнат по състезанията, даже нямам нищо против да ми лепнете някой да кара след мен, ама няма да го изчаквам ... готови сме на всичко само и само да сте щастливи и да престанете с тези простотии

Коментар

Качих около 700 снимки дадени ми от трганизаторите на:

http://htftp.offroad-bulgaria.com/sa...cs/Buhovo2006/

Коментар

Нали снимаш с камерата ... пусни записа и ще се види от къде си минал ... ще се спре с тези глупости !

Коментар

Ще го пусна, ама не заради това, защото обвиненията на Сопотчани хич не ме интересуват! Хората вече ви се подиграват с тези ви вечни мрънкания

Коментар

Амбарев, не се съгласявай
                Записът може да е монтиран.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                  Амбарев, не се съгласявай
                  Записът може да е монтиран.
                  И аз така мисля!!!
                  Всъщност със сигурност е монтиран, нали Събин е компютърджия
                  А трябва да помислим колеги дали в GPS-a му няма вградено устройство за телепортация-нали се сещата - цък копчето и от контрола на контрола.Само не знам с Йоцов как не си объркват молекулите, ама сигурно има някакъв начин
                  offroad фен
                  1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                  TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Мене записа ни най-малко ме интересува ... Събин след като има номера на Малкия Чавдар да се оправя с него ... аз спирам с кореспонденцията щото накрая мене ще изкарат виновен .. аре опрявайте се сички на мене ми писна !!! И без тва само разводнихме темата на момчетата ... а сега почвайте и да се базиката .. през Х*Я мие е какво е имал ,как е карал и дали е познавал пътя или се е телепортирал ! Събин може да е много по-добър карач от всеки един ,но когато фактите говорят и боговете мълчат , защото колкото и да ни убеждаваш ,че с гпс е по трудно то се вижда в Хасково с ГПС - челна позиция , в Сопот без ГПС - 16-17 място , в Бухово с ГПС - 2-ро място ... Аде ти пак си говори каквото искаш ,а и си изкриви душата и кажи че не познаваше раьона на Бухово като дясната си ръка ... Ама не ,на мене не искам повече нищо да ми обясняваш , защото аз единствен пиша тука и аз съм на лошия .. през ......... ми ... е.... за.... вас!

Коментар

Темата за снимките отдавна се изчерпа!
                      Нека модераторите да я заключат!
                      offroad фен
                      1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                      TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Амбарев, братче, виж какво съм написал в "Общи приказки и простотии" !
                        Съветвам те и ти да направиш така. Не може да се живее природосъобразно между наковалнята и чука

Днеска от 8 сутринта съм в тоя нет и взех да изкрейзвам вече.
                        Айде, отивам да си поръчам голяма салата с малка ракия.
                        ... а може и обратното.

Коментар

Жоре ,аз не пия! Но наистина вече след като някой хора си позволяват да използват нарицателни и да обиждат други хора ще ви оставя да си живееете спокойно ! Лека и безаварийна !

Коментар

Е най-накрай го разкрихме тоя Събин!!!!

От шубе да не го хванем най-вероятно си беше заврял ГПС-а там където слънце не огрява,защото на мотора определено го нямаше!(за справка-снимките на номер 123)

Браво на Амбарев, браво!Такива хора трябват на ендурото, истински мъже , а не лигльовци с разни джаджи!

По-този повод обмислям да си махна стартера на мотора и да ритам като мъж ,да не ползвам ГПС ,а само секстант и такива други благинки!

За справка (Да не ме разбере грешно Амбарев): СЕКСТАНТ-

Уред за определяне географски координати с помощта на слънцето
                            offroad фен
                            TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

На сопот съм 12-ти, защото Врабеца махна маркеровката понеже много го плюехте и ви направи мръсно , отделно съм с лещи в очите защото съм и кьорав(ама виждам достатъчно за да начачкам сопотчани ) и си чистих очилата през 5 минути на дъжда.

На бухово ГПС-а ми беше наврят в г*за че ме беше страх да не ме преджобите, не че беше забранено ползването, ама знам ли.... Като спрях на едно място да го погледна и като се нагъзих некой ми целуна гъза, явно е бил някой от вас, щото само вие си мислите че съм бил с ГПС

Коментар

Абе някой да не ми е видял аватара по време на състезанието и да си е помислил че това е телевизор свързан към каметара ми

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X