Ужасно малко инфо има за ATV-та на Dakar.Това на nerf bar-овете са резервоарите
И мен лично много ме дразни факта че АТВ-та ги няма никакви(като инфо) на Дакара, иначе това на нерф баровете не са само резервуари а и така да се каже багажник за части и инструменти
На POLARIS-а (видях го в репортажа по eurosport) бяха само резервоари,а сега видях,че на Renede няма ...май харчи мноооого малко
п.п. Толкова ниско разположени резервоари ми се струва малко опасно!
Николай Миланов
"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."
Те като са карбонови не мисля че е опасно.едни харчат други не ха ха ха
Запомнете това[IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic5673_1.gif[/IMG]На първата картинка пише"Когато всичко се прецаква...."На втората".....Помни,че винеги може да стане по-зле!!!
На POLARIS-а (видях го в репортажа по eurosport) бяха само резервоари,а сега видях,че на Renede няма ...май харчи мноооого малко
п.п. Толкова ниско разположени резервоари ми се струва малко опасно!
На РЕНЕГАДА са разположени под задните калници, проучихме обстойно машината на Патронели и събрахме около 20-ина снимки...
Това АТВ ако се обърне по пътя ще станат само екранчета болчета и кабели от тия GPSи и холдъри,няма ли да е по сигурно ако се сложат някаде например най отпред на седалката,под капачката на резервоара,но в случея там има друга чантичка,ами на преднита калници,така че да ги вижда шофера,така на кормилото ми се виждат много на грешно място,при падане ...
Това АТВ ако се обърне по пътя ще станат само екранчета болчета и кабели от тия GPSи и холдъри,няма ли да е по сигурно ако се сложат някаде например най отпред на седалката,под капачката на резервоара,но в случея там има друга чантичка,ами на преднита калници,така че да ги вижда шофера,така на кормилото ми се виждат много на грешно място,при падане ...
Сложени са там , защото се виждат най-добре . При най-малкото заглеждане в страни и си на земята ... при падане в повечето случеи и без това се чупят ами там поне да може да се виждат .
Няма как да ги виждаш на друго място, а и тези са водоустойчиви и противоударни, трудно се чупят (знам от опит)
На Дакар всички карат с такива...Мислено е много по тия неща...
Коментар