На връщане имаше и много хубави локви,коловози, калища и рекички, но стана вече тъмно и нямаше как да се снима, но следващия път ще се постараем повече
...поздравления,юнаци.Много добре сте се повозили.Хубаво е,че е нямало сериозни инциденти,това е най-важното.Много свободно време и бензин Ви желая,живи и здрави бъдете...
Радвам Ви се!И по нашия край взеха да се заформят разходки.Писна ми на гледам планите във Враца,Троян и София дето са на 500 км от мен
Аз съм от Силистра и ми предстои закупуване на подходящо атв, ако ходя по-нататъка към Варна ще звънкам.Иначе пускайте снимки отпоснете се Да покажем, че в равнините е по-интерсно за каране
Много БЕЗаварийни разходки е моя призив към вас
Снимки от разходката от днес - който е снимал още - да качва [/QU
Хубава разходка с хубави снимки какъв беше маршрута на приключението
От Варна (пътя за Виница) до Чукурово и обратно. Междинните точки не са ми още много ясни, но се надявам някой, от момчетата, които знаеха пътя, да поясни
Малко да разясня маршрута-Тръгването беше от бензиностанция Пе_ _ол(пътя зя Виница),след това караме към Аксаковска Панорама.След това през гората към Долище, като се движим по река Батова.Излизаме на"Трите воденици" и тръгваме към Чукурово,следва малка почивка.Тръгваме в посока местността "Чашката" и малко преди нея завиваме към Долище от там минаваме няколко пъти реката и тръгваме към Каменар-от там Варна.
Малко да разясня маршрута-Тръгването беше от бензиностанция Пе_ _ол(пътя зя Виница),след това караме към Аксаковска Панорама.След това през гората към Долище, като се движим по река Батова.Излизаме на"Трите воденици" и тръгваме към Чукурово,следва малка почивка.Тръгваме в посока местността "Чашката" и малко преди нея завиваме към Долище от там минаваме няколко пъти реката и тръгваме към Каменар-от там Варна.
-А някой да е съобразил ,че събота неделя са ловни дни и точно в тези райони се ловува от селата Дебрене,Кантарджиево,Батово,Долище,Климентово и др. и вашата група обърква лова на близо 500 ловци които са зарязали в събота и неделя деца,жени и си губят времето като ви слушат цял ден на метри от тях.Това че никой не ви е спрял и не ви е казал не карайте тук е ДДС(Дъжавна дивечовъдна станция)не значи че другия път няма да стане и цялата група Атв-ета ще си изгуби деня да не говорим че подлежи и на глоба от лесничейство Балчик.Ще бъде добре ако се съобразите с всички ловци в района иа достатъчно маршрути около Варна където не са ловни райони .Поздрави
-А някой да е съобразил ,че събота неделя са ловни дни и точно в тези райони се ловува от селата Дебрене,Кантарджиево,Батово,Долище,Климентово и др. и вашата група обърква лова на близо 500 ловци които са зарязали в събота и неделя деца,жени и си губят времето като ви слушат цял ден на метри от тях.Това че никой не ви е спрял и не ви е казал не карайте тук е ДДС(Дъжавна дивечовъдна станция)не значи че другия път няма да стане и цялата група Атв-ета ще си изгуби деня да не говорим че подлежи и на глоба от лесничейство Балчик.Ще бъде добре ако се съобразите с всички ловци в района иа достатъчно маршрути около Варна където не са ловни райони .Поздрави
Е, тия прасета като се 'стреснат', в облаците ли отиват, че н'ит на едните, н'ит на другите! Калпава ракета, крив космос
Eвгени Филчев
Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!
Горите около Варна неса много,а всички знаят обсега на една карабина.Преди с.Прилеп не са ловни райони ама винаги излизам да карам неделя следобед поне лова докато е за прасета.
Коментар