Прехода който направихме, леко претърпе корекции от който бяхме планували ама важното е да ги има трите неща на линия. Та ден първи тръгнахме от София и стигнахме до Банско по план, ама след това малко се поумешаха нещата и прехода тръгна в друга насока, които не са много за споделяне пред по-широка аудитория ама беше гот. Ето и линк за снимките не са кой знае какво ама е така като тръгнеш без професионален папарак.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Некакъв преход
Свий
X
-
До: Некакъв преход
То така си тръгна тази година.Се се поумешват нещата.Пък и от как ми изчезна фотоапарата всичко върви в другата насокаПървоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеПрехода който направихме, леко претърпе корекции от който бяхме планували ама важното е да ги има трите неща на линия. Та ден първи тръгнахме от София и стигнахме до Банско по план, ама след това малко се поумешаха нещата и прехода тръгна в друга насока, които не са много за споделяне пред по-широка аудитория ама беше гот. Ето и линк за снимките не са кой знае какво ама е така като тръгнеш без професионален папарак.
http://npace.snimka.bg/motorcycles/a...09471.14101892

-
Снимал си нещо къде не требваПървоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение.......Пък и от как ми изчезна фотоапарата всичко върви в другата насока

Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Еи, еи, аре сега! Придържайте се към тематиката моля! Та к'ви са тия другите работи викате?Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеСнимал си нещо къде не требва
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.
Коментар