Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЗИМНА ТРЕНИРОВКА НА "CRAZY FOX" !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ЗИМНА ТРЕНИРОВКА НА "CRAZY FOX" !

Неделя 4.1.2009.
    Маршрут Crazy Fox-Джанавара-Боровец-Паша Дере-Камчия.

Не бяхме планирали снимки , но се наложи да направим бърз тунинг в полеви условия на Suzuki-то .Живко успя да запечата изправянето на кормилото на Ники по специална формула включваща използването на лебедка и жива сила.
    Подготовката:

Изправянето.В червено е траекторията на въжето на лебедката:

0+,Bombardier DS650,Discovery II.

Коментар

Ха-Ха ще искам патент за това с лебедката, пък ако сте и послушни ще ви покажа и как да се прибирате със разбити накрайници и скъсани носачи на тях снимка нямам
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=31889

п.п. След Коледа и на мен основата и горе планката поддадоха яко а прътО прав(да се чудиш) иначе всичко е на кестерме за кой ли път
      Прикачени файлове
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Скоро и клуб Hard Riders ще започне подготовката си за новия сезон. Понеже на повечето от клуба им е студено на пръсчетата ще изчакаме плюсови темперетури.
        На 31.01 и 01.02 ще имаме клубна сбирка на всички членове в хотел Троян Плаза гр. Троян. Ще направим първата си тренировка на полигона в с. Дълбок дол, ще направим жертво принушение полято убилно със алкохол за успешна и безаварийна 2009г.
        Подробности по късно!

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
          Скоро и клуб Hard Riders ще започне подготовката си за новия сезон. Понеже на повечето от клуба им е студено на пръсчетата ще изчакаме плюсови темперетури.
          На 31.01 и 01.02 ще имаме клубна сбирка на всички членове в хотел Троян Плаза гр. Троян. Ще направим първата си тренировка на полигона в с. Дълбок дол, ще направим жертво принушение полято убилно със алкохол за успешна и безаварийна 2009г.
          Подробности по късно!
          Иска ми се да Ви гледам тренировката, но за съжаление Вашето мироприятие се застъпва със сузуки срещата около Ст. Заг. мин е бан/и/ и съм потвърдил присъствие там. А много обичам да карам АТВ в сняг, а и сина ми обича.... Какво да направя???
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
            Иска ми се да Ви гледам тренировката, но за съжаление Вашето мироприятие се застъпва със сузуки срещата около Ст. Заг. мин е бан/и/ и съм потвърдил присъствие там. А много обичам да карам АТВ в сняг, а и сина ми обича.... Какво да направя???
            Ами ще загубиш купона и карането Ще себерем три отбора юнаци, трасето вече е избрано, прасенцата квичат в очакване и изобщо подготовката кипи усилено

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
              Ами ще загубиш купона и карането Ще себерем три отбора юнаци, трасето вече е избрано, прасенцата квичат в очакване и изобщо подготовката кипи усилено
              И то каква подготовка!!! Като чели ще оравим кръг от световно.

Коментар

Ще посетим и ние Вашето мироприятие, само не знам какво сте обяснили на прасенцата, та да квичат в очакване.
                А АТВ-тата да ги влача ли, или ще бъде само "Масово" мироприятие /така де на маса/?
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                  Ще посетим и ние Вашето мироприятие, само не знам какво сте обяснили на прасенцата, та да квичат в очакване.
                  А АТВ-тата да ги влача ли, или ще бъде само "Масово" мироприятие /така де на маса/?
                  А разбрали сме се с прасенцата, не се безпокои!
                  Мероприятието е освен маса и яко каране на пистата в Дълбок дол, мотокрос трасето и ще се разходим из красивия Троянски балкан по трак.

Коментар

трака в каква посока ще е в смисъл нагоре към чучул,черни осам или по из ниско около дълбок дол,ломец,лешница,микре
                    KFX 700
                    MEBELIX ATV-TEAM
                    0878114344

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                      А разбрали сме се с прасенцата, не се безпокои!
                      Мероприятието е освен маса и яко каране на пистата в Дълбок дол, мотокрос трасето и ще се разходим из красивия Троянски балкан по трак.
                      Kъм това ваше мероприятие,могат ли да се присъединят,привлеци и повлеци,от други райони и региони,със съответното оборудване(АТВ,ядене,пиене)Най-вече съм за карането!!!
                      Eвгени Филчев
                      Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
                        Kъм това ваше мероприятие,могат ли да се присъединят,привлеци и повлеци,от други райони и региони,със съответното оборудване(АТВ,ядене,пиене)Най-вече съм за карането!!!
                        Пистата е за всички, винаги си добре дошъл

Коментар

през уикенда някой ще кара ли на дълбок дол ?!

Коментар

аз мисля да ходя с един приятел в неделя 18.01
                            KFX 700
                            MEBELIX ATV-TEAM
                            0878114344

Коментар

Пистата е за всички, винаги си добре дошъл
                              Не ми се идва за да не станете за смях
                              Последно редактирано от Краси Грудев; 15-01-09, 23:11.

Коментар

че кои ще ни се смее или ти си водиш и публика
                                KFX 700
                                MEBELIX ATV-TEAM
                                0878114344

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X