Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Има ли хора желаещи или практикуващи разходки с АТВ из Сливенския Балкан ?
Свий
X
-
До: Има ли хора желаещи или практикуващи разходки с АТВ из Сливенския Балкан ?
Аз клип не видях
, но ето малко снимки
Последно редактирано от Стефан Слабов; 25-09-09, 11:46.0887 246718
-
Казвасе Дидо и е от ТърговищеПървоначално публикуван от preskata Преглед на мнениеС човека който е на втората снимка най в дясно сме се виждали тази година на автокрос търговище бях с един сив E-TON 150cc много поздрави

П.С сори за спама
Дойдоха да карат с нас
[LEFT][I][B]Цветан Карабекиров RENEGADE 1000RX[/B][/I] [SIGPIC][/SIGPIC][/LEFT]
[LEFT][/LEFT]
Коментар
-
Нека и аз да напиша нещо по тази тема:
От миналата година все се заканваме с Приятеля ми -въпросния Дидо да се замъкнем на ход с АТВ-тата до Медвен, Котел или Жеравна и там да покараме някой и друг ден.
Най-накрая ни се отдаде възможност и го сторихме.
С 4 АТВ-та на ход и един ренегад на платформа отпътувахме за Котел, т.к. единствено там намерихме свободни места за почивните дни.
Пътувахме аз, сина ми, Дидо и Иван, но последния беше само за ден и половина т.к. важни задачи го зовяха към Варна.
В петък късен следобед потеглихме по маршрут Търговище, Омуртаг, Тича, Котел. Около 19 ч. вече бяхме пред х-л Котел, който представлява биш х-л на Балкантурист, но в много лошо състояние, нереставриран спомен от соц минало.
На следващата сутрин росни-пресни потеглихме към Жеравна по екопътека, която към края объркахме и Иван понеже беше карал из района ни показа верния път.
Така изглежда Котел от хълмовете, който са го обгърнали от всички страни.
По някое време пристигнахме на сборната среща в с.Медвен, скоро се появиха и нашите гидове. Похапнахме, поразходихме се после до Синия вир и се прибрахме да почиваме.
Сина ми на "морков".
Вечерта като се изпращахме сина ми с кавасакито се блъснал в голямо отрязано дърво и АТВ-то му беше транпортирано с аварийна помощ. /нека колегите пуснат някоя снимка/
На следващия ден неделя сина ми изпроси ренегада от майка си и на бензиностанцията в с. Градец направихме среща.
Тръгнахме към с. Скала, водени от нашите "домакини".
Това е снимка на фона на язовира до с. Скала. Много чисто и спокойно селце в полите на планината, малко населено може би поради липса на добри пътища.
След като пихме по бира от "дядо" му на Стефан продължихме към с. Ичера к-с Дивеците, където похапнахме здраво, и дори имаше предложения да се прибираме по асфалта, но все пак желаещите да караме по "черно" взехме превес и се прибрахме доволни от разходката.
В понеделник след закуска тръгнахме кам нашия си край аз, Дидо и сина ми с ренегада на майка си.
Решихме да го направим по различен маршрут, и се запътихме в посока с. Ябланово. Пътя минаваше през много красиви местностти като тези:
Пешеходци, които срещнахме ни разказаха за водопад до с. Ябланово и ние започнахме да го търсим.
Намерихме го, но не беше останала много вода.
Слезнахме пеша и Диян реши, че трябва да свалим и машините долу. Свалянето лесно, но връщането по-трудно.
Ако се питате кой ни е снимал, ще Ви задоволя любопитството: Местен ендурист със симсон S51 и касетка за зеленчуци на багажника чул звука от АТВ-тата и наминал покрай нас. Той ни и снима. Разказа ни че от с. Ябланово около 30-40 човека карат ендуро. Ние бяхме изумени, защото 4-5 пъти по-малко са в Търговище.
Затова и посетихме и с. Ябланово, обядвахме и се запознахме с Кьосето. Той след като се екипира-маскировъчен панталон и черни слънчеви очила, яхна сузуки ДР и ни поведе да видим и другия водопад.
След няколко км. наслаждавайки се на красивити гледки
достигнахме до тук:
естествено, че отново с доста мъки докарахме и машините за снимка
След това Кьосето ни изпрати още 10-тина км. по нашия път до с. Звездица и се върна обратно в селото си, че щял да си слага ролбари на джипката.
А ние вечерта към 18 часа се прибрахме безпроблемно в къщи.
Много благодаря на домакините Стефан и Цецо за добре направената разходка и се надявам да се видим скоро.
Последно редактирано от s_s1; 28-09-09, 16:23.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Да няма проблем може да са съберем Търговеще Сливен и Елена да направим един як преходПървоначално публикуван от The-Rocky Преглед на мнениеДа вземе да се срещнем Елена и Сливен и да направим масово каране ли ..
[LEFT][/LEFT]
Коментар
-
Браво за страхотния репортаж на Генчев
И ние се радваме че се запознахме
Дано скоро ние да дойдем на гости и да покараме заедно
Поздрави на всички Най вече на малкия Генчев
Ще се видим във Троян
[LEFT][/LEFT]
Коментар
-
Ами харесайте си някой уйкенд, за който няма състезания и заповядайте. Ако идвате на ход мога да ви пратя трак.Първоначално публикуван от geriood Преглед на мнениеБраво за страхотния репортаж на Генчев
И ние се радваме че се запознахме
Дано скоро ние да дойдем на гости и да покараме заедно
Поздрави на всички Най вече на малкия Генчев
Ще се видим във Троян
Сина ми Иван е малко контузен, но се надявам да се възстанови до III КРЪГ "ATV CHALLENGE CUP 2009".
А сега ще ви запозная със снимките от ГСМ на Дидо, моля за извинение за лошото качество.
Вече бяхме стигнали гр. Котел от северната му страна по стария чер път и търсех още по пряк път през боровата гора. На една полянка минах през малко мочурлива трева с намерение да скоча с АТВ-то. За мой късмет минах през някакъв камък, който уби скоростта ми и ...пред мен се разкри голям и хубав жабежки гьол.

Спрях доста късно и предницата цопна във водата. По-добре късно отколкото да се бях пльоснал целия в средата на гьола за ужас на жабите.
Дали така щяха да ни посрещнат в хотела?
Това е входа на х-л Котел и ако не знаете къде се паркират АТВ-тата
естествено във фоаето, но тези с тунингови аспуси на бутане, че да не се сърдят гостите.
Това е синият вир, за който ни казаха, че е с диаметър 10-12м, а е дълбок повече от 35 м.
А така се прибира АТВ-то на сина ми с горска извън пътна помощ.
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Дай един GSM твой или на баща ти и задължително ще Ви се обадимПървоначално публикуван от brake Преглед на мнениеИ да ни се обадите следващия път като тръгвате за тези хубави местенца

0887 246718
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на Вчера.

Коментар