търся си компания за каране на 30.11.08.аз съм от Казичене.ако има желаещи  SMS на 0898449590.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Каране около София

Свий

X
- 

До: каране около софия

Снимки ще пускате ли ??Последно редактирано от Djenko (Djenifar); 28-11-08, 22:48.
 Коментар
- 

До: Каране около София

Ние сме в неделя пак от южната част на София демек по Люлин планина в прокарване на нови пътечки който иска да свиркаПървоначално публикуван от kvv Преглед на мнениеда не пускам друга тема пиша тук; има ли желаещи за каране събота/07.02.09/, южната част на софияСъвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
 Коментар
- 

Ние с Иван бяхме там,ама теб те нямашеПървоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеНие сме в неделя пак от южната част на София демек по Люлин планина в прокарване на нови пътечки който иска да свирка .Калничко беше,но се получи много яко и бързо каране,без аварии и инциденти.Естествено на Kawasaki-то му свърши бензина накрая,но бяхме вече в Банкя и пристигна "цистерната" с 2 литра -95 .Калничко беше,но се получи много яко и бързо каране,без аварии и инциденти.Естествено на Kawasaki-то му свърши бензина накрая,но бяхме вече в Банкя и пристигна "цистерната" с 2 литра -95 Николай Миланов Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."
 Коментар
- 

Баща ми го изписаха от болница в неделя разбрах го в събота слетобед и нямаше как да дойда, Иван нали беше изронил предния забак и нямаше да кара?
 Тая седмица живот и здраве ако събера машинката.Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
 Коментар
- 

Дано всичко да ОК.Зъбака го сменихме,но проблема с клапаните си остана...Сега 2 седмици ще си почива в box-aПървоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеБаща ми го изписаха от болница в неделя разбрах го в събота слетобед и нямаше как да дойда, Иван нали беше изронил предния забак и нямаше да кара?
 Тая седмица живот и здраве ако събера машинката. .Събирай,ако трябва ще помагам...weekend-a съм свободен и ако времето позволи съм на линия (какъв град ме би м/у Пожарево и Банкя)....

Николай Миланов .Събирай,ако трябва ще помагам...weekend-a съм свободен и ако времето позволи съм на линия (какъв град ме би м/у Пожарево и Банкя)....

Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

аз съм от Ботунец между др.
 аз съм от Ботунец между др.  

Коментар