търся си компания за каране на 30.11.08.аз съм от Казичене.ако има желаещи SMS на 0898449590.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Каране около София
Свий
X
-
До: каране около софия
Снимки ще пускате ли ??Последно редактирано от Djenko (Djenifar); 28-11-08, 21:48.
Коментар
-
До: Каране около София
Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнениеда не пускам друга тема пиша тук; има ли желаещи за каране събота/07.02.09/, южната част на софияСъвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеНие сме в неделя пак от южната част на София демек по Люлин планина в прокарване на нови пътечки който иска да свирка.Калничко беше,но се получи много яко и бързо каране,без аварии и инциденти.Естествено на Kawasaki-то му свърши бензина накрая,но бяхме вече в Банкя и пристигна "цистерната" с 2 литра -95
Николай Миланов
"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."
Коментар
-
Баща ми го изписаха от болница в неделя разбрах го в събота слетобед и нямаше как да дойда, Иван нали беше изронил предния забак и нямаше да кара?
Тая седмица живот и здраве ако събера машинката.Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеБаща ми го изписаха от болница в неделя разбрах го в събота слетобед и нямаше как да дойда, Иван нали беше изронил предния забак и нямаше да кара?
Тая седмица живот и здраве ако събера машинката..Събирай,ако трябва ще помагам...weekend-a съм свободен и ако времето позволи съм на линия (какъв град ме би м/у Пожарево и Банкя)....
Николай Миланов
"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар