До: Имали тък съмишленици от Варна ?
Карането беше супер. Следващия уйкенд пак сме на линия. Ако има други желаещи са добре дошли.
					Карането беше супер. Следващия уйкенд пак сме на линия. Ако има други желаещи са добре дошли.
 Другата неделя се очертава пак да се повозим!
 Другата неделя се очертава пак да се повозим! . Големи авери сме
. Големи авери сме , направо предлагам следващия път да го вземем с нас той да е с трактора, че като закъсаме да не бутаме, направо да ни тегли
, направо предлагам следващия път да го вземем с нас той да е с трактора, че като закъсаме да не бутаме, направо да ни тегли 

. А и ще има пържолки за отплата естествено
. А и ще има пържолки за отплата естествено .
.

Следващата събота надявам се и Калоян, Светлъо, Крис и НАско  да севклучат и да направим най-масовото каране в региона.
Следващата събота надявам се и Калоян, Светлъо, Крис и НАско  да севклучат и да направим най-масовото каране в региона.

, или 0898545070 Кристиян. Караме Ямаха ЮФЗ 450, Хонда ТРХ 450 и Поларис 400
, или 0898545070 Кристиян. Караме Ямаха ЮФЗ 450, Хонда ТРХ 450 и Поларис 400 
 . Събрахме се 7 атв-та и 1 мотор. Снимки имам само от масата която си спретнахме...по-нататък не ми остана време да снимам
. Събрахме се 7 атв-та и 1 мотор. Снимки имам само от масата която си спретнахме...по-нататък не ми остана време да снимам .
.

... поне вече по-лесно ще се уговаряме да се събираме
... поне вече по-лесно ще се уговаряме да се събираме ... яко си беше Съботата спор няма
... яко си беше Съботата спор няма .
. 

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар