Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имали тук съмишленици от Варна ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Имали тък съмишленици от Варна ?

Карането беше супер. Следващия уйкенд пак сме на линия. Ако има други желаещи са добре дошли.
    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Krisko84 Преглед на мнение
      Да голямо барбекю се получи вчера,доста мръвка се изяде! Трябваше да спреш и да доидеш да се запозанем,но караи другия път ние често минаваме от там така че като ни видиш спри и ела при нас да похапнем Другата неделя се очертава пак да се повозим!
      Аз го познавам "бунака" с трактора. Големи авери сме, направо предлагам следващия път да го вземем с нас той да е с трактора, че като закъсаме да не бутаме, направо да ни тегли . А и ще има пържолки за отплата естествено.

Коментар

Днес успяхме да се съберем три KFX - а. Като изключим лекото салто всичко мина благополучно. Добре покарахме , ама нямаше време за повече снимки.Не можахме да намерим 'Бунака' Следващата събота надявам се и Калоян, Светлъо, Крис и НАско да севклучат и да направим най-масовото каране в региона.
        Прикачени файлове

Коментар

Еее много яко! Почваме да се посъбираме вече повечко хора! Надявам се другата Събота да покараме, само да нямам работа пак.

Коментар

Браво Хрис,надявам се че сте се накефили максимално! Много ме е яд че не можахме да се включим и ние,но скоро се надявам да сме на линия и да направим сериозно каране. Поздрави

Коментар

Здравейте,

Кога се събирате ?
              Много ми е близо и ще дойда ако карате скоро. Аз съм с KAWASAKI KFX700

Първоначално публикуван от Krisko84 Преглед на мнение
              Здравейте, ние се събираме 3-и атевета и ходим всяка седмица да караме, така че ако има желаещи може да се включат. Събираме се на Бялата къща до Военна болница, хапваме и гас на горе,така че ако има желаещи да заповядат или пък да си пишем тук и да се уговориме нещо , или 0898545070 Кристиян. Караме Ямаха ЮФЗ 450, Хонда ТРХ 450 и Поларис 400

Коментар

Първоначално публикуван от virus77 Преглед на мнение
                Здравейте,

Кога се събирате ?
                Много ми е близо и ще дойда ако карате скоро. Аз съм с KAWASAKI KFX700
                на 01.03 или 02.03.2008 /събота или неделя/ в Кичево наи-вероятно или на Ален Маг. Обади се да се уговорим.

Коментар

Първоначално публикуван от hris Преглед на мнение
                  на 01.03 или 02.03.2008 /събота или неделя/ в Кичево наи-вероятно или на Ален Маг. Обади се да се уговорим.
                  Тази събота покарахме. Беше много яко. Около 80 км пробег за нас които тръгнахме от Кичево, а за групата от Ален Маг повечко. Събрахме се 7 атв-та и 1 мотор. Снимки имам само от масата която си спретнахме...по-нататък не ми остана време да снимам.
                  Прикачени файлове

Коментар

До: Имали тук съмишленици от Варна ?

Другата седмица аз и Калоян се присъединяваме също

Коментар

Браво Наско хубаво сте покарали пък и хванахте хубаво време. Другата седмица може да се включим и ние. Гледам,че и Свилен е бил с вас,само ние излезнахме несериозни тази седмица ама имахме много работа.

Коментар

Хрис ще гледам и ние със Светослав да се включим,но всичко зависи от него. Дано се навие ако нямае много работа,че и на мен ми се кара много

Коментар

Първоначално публикуван от hris Преглед на мнение
                          Здравей,

Тази седмица и аз бях с вас
                          С червеното KAWASAKI , даже и снимка имам сте ми сложили :-)

Коментар

Първоначално публикуван от virus77 Преглед на мнение
                            Здравей,

Тази седмица и аз бях с вас
                            С червеното KAWASAKI , даже и снимка имам сте ми сложили :-)

Еее начи се намерихме и тука бе ... поне вече по-лесно ще се уговаряме да се събираме... яко си беше Съботата спор няма.
                            Hris, krisko другата седмица дано да се съберем вече всичките, да стане още по-яко от тази. Калоян до последно щеше да идва тази събота, но в последния момент му изникна някакво задължение явно.

Коментар

Тази седмица на нас никой не ни се обади,но и без това нямаше да можем да дойдем. Пускам снимки от последното ни каране със Хрис,не са кой знае какво ама нямахме време да снимаме. Тогава се появи пича с трактора. Наско крайно време е да се запознаем
                              Прикачени файлове

Коментар

Ами да наистина крайно време е... аз не звъннах, защото нямах телефон, а и горе в Кичево нямам интернет и няма как да те издиря...но попринцип всичко стана доста спонтанно...за другата седмица вече дано да се съберем и да даваме газ из горите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X