Въпреки, че отскоро много съм запален по ATV.Търся сродни души от Варна ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Имали тук съмишленици от Варна ?
Свий
X
-
До: Имали тък съмишленици от Варна ?
Първоначално публикуван от naskoradew Преглед на мнениеАми виж колко хора се събираме от Варна. А аз от януари карам може да се каже че повечето време сам. Казвайте да се разбираме нещо за едно събиране(не само едно
). И още така споделете къде ходите да карате.
Коментар
-
И аз не съм. Там не съм ходил да карам,аз карам повечето в кичевската гора,Осеново,Кранево,Аладжа манастир там в него район
. Ами айде обадете се в петък може да се уговорим нещо телефона ми е 0897809085. Варненците да споделят от кой край на Варна са. Аз съм от жк."Чайка". Имаме си къща горе в Кичево и там си държа атв-то попринцип.
Коментар
-
И аз съм от Варна ама съм в ремонт. И няма части. Кеф.0898 502380 НиколайЗа заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Трябва ми това. Няма ли кой да ми го купи?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1988-...QQcmdZViewItemЗа заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Пари имам, кредитна карта нямам. Пък и не му разбирам. Цилиндъра ще се оттърве с 0.5 мм шлайф. За момента ми трябва това.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/KAWAS...QQcmdZViewItem
В байкбандит нямат за този модел. Във wiseko Имат с по 4 клапана и не точно втори ремонт.
Няма ли да се фване някой да го достави. Направо да го пращят по DHL. Немам нерви.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kalo Преглед на мнениеЗдравейте аз съм се сдобил от скоро с атв и вчера се регистрирах в форума, обаче съм от Варна и много ми се кара. Проблема е че нямам още ремарке и държа атвето в Звездица. тел.0897835602 - Калоян. Трябва да се съберем всички с атв-та от Варна да се запознаем на живо,да покараме тук там,пък и да караш сам постоянно е доста скучно и омръзва.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар