Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на 4-5 дневен преход с Атв-та някъде из България...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Организиране на 4-5 дневен преход с Атв-та някъде из България...

Служебни ангажименти.... Просто не остава време в момента, но все още е в сила предложението ми... Като гледам как се развиват идеите и какво е разстоянието примерно ако се тръгне от Котел до Емине, предполагам че в 1 нощувка в едната посока и евентуално 2 на Емине и покрай него и разбира се обратно пак с 1 нощувка, може да се вместим и със спокойно каране и с дълго заседяване покрай лагерния огън.... Как мислите...

V Такава разходка може да се организира само са работни АТВ-та на които може да се носи доста багаж. Като го натовариш като муле, пък е едно каранеее... Другият вариант е ангажиране на асистенция. Ако се нощува в хотелчета и хижи, багажа намалява, но пък първоначалната идея се губи . V

Асистенция ще има, но най-вече за парадните дрехи за плажа.... Това в кръга на майтапа... В групата досега само аз съм с работно а другите са спортни. Миналата година бях натоварен като Татра, от опита ми ще ви предложа да се взема малко багаж, който е най необходим, без прекалено застраховане, щото така си разходих до Синеморец 100 и кусур кила излишен товар. Не ме питайте как карах в група със спортни атв-та, возещи само водачите си.... Където и да сме в Стара Планина, все на 2 часа път дали на север или на юг има населени места и път до тях... Не отиваме в необятни, ненаселени и диви земи...
    Последно редактирано от asdimar; 02-06-11, 18:26.

Коментар

В изминалият уикенд си направихме преход Разград-Обзор-Разград. Около 260 км са в едната посока. Аз тръгнах от Търговище и за мен километрите бяха около 220. Раничката си я теглих преди да тръгна и беше почти 3 кг, а в нея нямаше кой знае колко багаж. Вечерта като почти стигнахме Обзор имах чувството,че е поне 10 кг. . На другия ден я закачих на колегата на работното АТВ. Ако не беше той, не знам как щях да я нося пак толкова път обратно. Който не е свикнал (като мен ) да кара с раница ще види зор. На връщане вече доста се бяхме изморили и колегите драснаха от Търговище за Разград по асфалт. Умората се натрупва и затова ако са повече дните е по добре да не се прекалява с километрите. Като гледам картата, Котел - Емине ще са пак около 220 км. Но ако ще се лови и риба, за 2 дни няма да стане .
      Диян Димитров

Коментар

Няма какво толкова да го мислим,да заплюваме примерно 29.06.-3.07.2011г. и всеки да си крои планове съобразно определената дата.

Коментар

Първоначално публикуван от zarata Преглед на мнение
          Няма какво толкова да го мислим,да заплюваме примерно 29.06.-3.07.2011г. и всеки да си крои планове съобразно определената дата.
          Точно така Мите, вече е време да определим точна дата за потегляне и всички които искат да се включат, да знаят. Тъй като вече групата включва 6 атв-та + 1 мотор и повечето са навити за тези дати.
          Давайте предложения за място за 1-ва нощувка, желателно е да е покрай язовир или рекичка.
          Предлагам да стартираме от Стара Загора към Николаево - Лява река - Вонеща вода и оттам нагоре към маршрута КОМ - ЕМИНЕ.
          Първата нощувка предлагам да е след Сливен. Колегите от региона може да препоръчат място.
          Както предполагах някои от навитите предпочитат нощувката да е с екстри като легло, баня, механа. Аз си оставам твърдо за палатката, така че ако може да се комбинира ще е прекрасно.

Коментар

Това Николаево-Лява река през Радунци ли се минава?
            Стигнете ли до Вонеща вода трябва да идете до Въглевци и от там директно на язовир Йовковци.
            ........................
            Иван Маринов
            CRF 250 X
            Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Първоначално публикуван от pimax Преглед на мнение
              Това Николаево-Лява река през Радунци ли се минава?
              Стигнете ли до Вонеща вода трябва да идете до Въглевци и от там директно на язовир Йовковци.
              Да нещо такова е но, мисля че ще е по-добре да стигнем първият ден до язовир Луда Камчия над Сунгурларе, там да нощуваме и на следващия ден да стигнем до Емине. Като гледам на картата в Гугъл, горе долу е на половината път. Това е ако тръгнем от Стара Загора, е малко повече е .... но идеята ми е такава. При всички положения трябва да заредим или в Котел или другаде.... но с тези Кавазакита..... Не се обиждайте, доста си горят...
              Сега гледам че на северния бряг на един полуостров който прилича на ботуша на Италия има постройки, това дали е комплекс някакъв...

Коментар

Асенски днеска си поговорихме с Митака и стигам до извода ако мечка не мине пътя ми се включвам и аз.Дори Митака иска в неделя да се съберем някъде и да поговорим.Ако датите са ясни казвайте да си организирам и аз нещата....А бе в неделя на Казанлъшкото ще си поговорим...
                А за Кавите найстина ли горят много...
                SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Здравейте, подготовката тече.... Датите засега остават,
                  - тръгване от Стара Загора на 29.06 сутринта,
                  - преход до с. Везенково, близо до язовир Камчия, пренощуване в къща за гости + риболов и барбекю, ако се вместим във времето, дано де....
                  - на 30.06 тръгване сутринта и преход до нос Емине,
                  - сега уточняваме дали да нощуваме около с. Влас или Обзор, на 30, 01... но везните клонят към Бунгала Иракли...
                  - на 02.06 сутринта преход от нос Емине до с. Везенково, нощувка,
                  - и на 03.06 сутринта преход до Стара Загора...
                  Ами това е засега...
                  Да не забравя че се обсъжда и вариант да се приберем на платформи.... Което аз лично не желая, ама виждате че доста от плановете ми се промениха...
                  Последно редактирано от asdimar; 15-06-11, 13:58.

Коментар

Всичко е много добре.И къщата за гости с. Везенково и бунгалата на Иракли ми харесват,за с.Влас и Обзор малко ми е .....Колкото за платформите и аз много,много не желая но най-добре да го решим това в последствие,и все пак добре е че го има като вариант.Еми сега остава най-важното кой ще чертае трака!?
                    SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Ами тук вече нямам идея, за чертането на трака... Разчитах на помощ от Тук...

Коментар

До Камчия поне веднъж трябва да презаредите.По горе споменавате за Вонеща вода.Там има бензиностанция ама продават само дизел.Ако все пак решите да минавате оттам маршрута Райковци -Вонеща вода - Въглевци - Средни колиби е интересен.
                        Мисля че по лесно ще намерите трак през Младежкия дом.
                        ........................
                        Иван Маринов
                        CRF 250 X
                        Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Ние в Петък тръгваме Карлово-Пловдив-с.Беден (родопите, близо до Девин).Миналата година го правихме на 6 май тогава стигнахме в 00:00 защото в гората имаше преспи и 2км минахме за около час и малко Може да направим някоя снимка от по интересните места

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
                            Ние в Петък тръгваме Карлово-Пловдив-с.Беден (родопите, близо до Девин).Миналата година го правихме на 6 май тогава стигнахме в 00:00 защото в гората имаше преспи и 2км минахме за около час и малко Може да направим някоя снимка от по интересните места
                            Успех и безаварийно пътуване.... Мечтая за Родопите отдавна.... Живот и Здраве следващата дестинация ще е натам.... Забавлявайте се и все пак Бъдете Внимателни....

Коментар

Първоначално публикуван от pimax Преглед на мнение
                              До Камчия поне веднъж трябва да презаредите.По горе споменавате за Вонеща вода.Там има бензиностанция ама продават само дизел.Ако все пак решите да минавате оттам маршрута Райковци -Вонеща вода - Въглевци - Средни колиби е интересен.
                              Мисля че по лесно ще намерите трак през Младежкия дом.
                              Ванка да се видим утре и ако имаш нещо на ЖПС да го обсъдим.... Последно говорихме да се качим от Николаево до Предела и там да ни чака асистенция с бензин... Със сигурност, вече е минаван този трак, Кавазакитата ще им стигне горивото до там...

Коментар

Здравейте, за голямо съжаление всичко пропадна в последният момент.... До следващият път....
                                Благодаря на всички които писаха тук и помогнаха за организацията ни.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X