Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С какво могат да се заместят ботушите ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: С какво могат да се заместят ботушите ?

Първоначално публикуван от ivo Svoge Преглед на мнение
    От опит казвам,че от пожарникарските кубинки нищо не става,а пожарникарските ботуши ги знаем само от филмите.
    Нека не говорим без да сме виждали , чували и без да знаем за какво става въпрос , а ?
    Пожарникарски кубинки много рядко се намират.Повечето са само ботуши и сигурно са нещото което най се доближава до ботушите за мотокрос !
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
      Dr1v7 каква екипировка си си купил?Нямаше ли възможност да си купиш ботуши сега като пропуснеш покупката на нещо друго?
      Сега ми се отвори работа и скоро ще събера пари
      Дарин 0897042636
      ВАЗ 2105

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
        Нека не говорим без да сме виждали , чували и без да знаем за какво става въпрос , а ?
        Пожарникарски кубинки много рядко се намират.Повечето са само ботуши и сигурно са нещото което най се доближава до ботушите за мотокрос !
        Защо не ми погледнеш профила да видиш каква ми е професията,преди да говориш ,а?
        Polaris Magnum 500
        Mercedes ml320

Коментар

Защо не ми погледнеш профила да видиш каква ми е професията,преди да говориш ,а?
          Остави каква ти е професията (сигурно е пожарникар ... даже не съм я и гледал нямам и намерение) и виж на какви ботуши си попаднал ! Друг е въпроса колко разбираш от ботуши са мотокрос ...
          Не че нещо , ама до сега само твойто мнение е различно от на останалите.
          08седем9010З60
          MAKE RALLY NOT WAR
          Confidence in Motion

Коментар

В Българската Пожарна истински пожарникарски ботуши няма,кубинките се късат за един месец.А какво толко трябва да разбирам от ботуши за мотокрос...За пожар пожарникарски ботуши, за в гората и пистата ботуши за мотокрос.
            Polaris Magnum 500
            Mercedes ml320

Коментар

В Българската Пожарна истински пожарникарски ботуши няма,кубинките се късат за един месец.А какво толко трябва да разбирам от ботуши за мотокрос...За пожар пожарникарски ботуши, за в гората и пистата ботуши за мотокрос.
              Ами английски пожарникарски ботуши виждал ли си за какво става въпрос ? Продават ги по военните магазини ...
              Явно нещо не сме се разбрали щом говорим само за български.Извинявай!
              Явно английските нямат общо с българските , но дори и да имам ботуши за мотокрос ако още ми ставаха онези щях тях да нося!
              08седем9010З60
              MAKE RALLY NOT WAR
              Confidence in Motion

Коментар

Това по-скоро са кубинки или бъркам.Пожарникарсия ботуш е от някакъв многопластов каучук с метални вложки на ходилото,бомбето и глезена.
                Polaris Magnum 500
                Mercedes ml320

Коментар

Това по-скоро са кубинки или бъркам.Пожарникарсия ботуш е от някакъв многопластов каучук с метални вложки на ходилото,бомбето и глезена.
                  Утре ще ги снимам.На вид са като подсилени гумени ботуши (такива за агро фитнес).
                  08седем9010З60
                  MAKE RALLY NOT WAR
                  Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                    дори и да имам ботуши за мотокрос ако още ми ставаха онези щях тях да нося!
                    е явно и ти много разбираш от ботуши за мотокрос

Коментар

Пожарникарсия ботуш е от някакъв многопластов каучук с метални вложки на ходилото,бомбето и глезена.
                      Точно така, справки "how is made" discovery channel, точния епизод не ми се търси. Не знам има ли смисъл да спорим колко далече е от мото ботуша.

Коментар

Видях въпроси от сорта,защо са ни на нас с АТВ-тата ботуши и т.н.Давам действителен пример:Брат ми има 110сс атв и онзи ден както караше мина през един заровен и леко се показал заоблен камък с висока скорост и той няма реакцията все още и от камъка право на една купчина баластра и се наклони и атв-то падна върху краката му,а машината е със рифелови стъпенки и ако не бяха ботушите да му е смазал краката.Така,че са си нужни ботуши и това е
                        Последно редактирано от Crosser; 24-07-10, 17:48.

Коментар

И аз това казвам,може и с кубинки ,и тате може ама козата си сака пръч.
                          Polaris Magnum 500
                          Mercedes ml320

Коментар

Внимавай много защото аз бях веднъщ без ботушите с високи обувки с метални бомбета и дебела подметка но паднах странично и АТВто ме затисна точно където ми е петата. Цепна ми крака и една седмица бях с патерици. Така че не внимавай като заместваш боушите.

Коментар

Изводът е, че ботушите не могат да се заменят с нищо! Друг е въпросът, че понякога правим компримиси и съответно поемаме излишен риск...
                              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Моя извод е че един ботуш може да се замени единствено с друг по-добър ботуш
                                SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X