Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С какво могат да се заместят ботушите ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• С какво могат да се заместят ботушите ?

Не знам дали тук е мястото на темата, но ми изглеждаше най-подходящо. Вчера си купих екипировка със спестяванията си, ама като стигнах до ботушите и парите свършиха. Та сега докато събера още пари ще мине време. Та въпросът ми е, с какво да ги заместя през това време(кецове,гумени ботуши,....)
    Дайте някакво предложение! Благодаря предварително!
    Дарин 0897042636
    ВАЗ 2105

От: С какво могат да се заместят ботушите ?

На ботушите едва ли ще намериш достоен заместител но мисля че кубинките ги доближават донякъде.Имат здрава подметка ,кожени са и сравнително твърди.
    За друго не се сещам...
    SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Лятно време често карам с т.н. "работни" обувки. Високи боти (подобни на "кубинки"), със стоманени бомбета и метална пластина в подметката. Освен това са масло и бензино устойчиви... и струват само 35 лева. Разбира се, не са надеждни колкото ботуши, но е по-добре от сандали...
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Наистина няма какво да замести ботушите за мотокрос , но ако намериш пожарникарски няма да съжеляваш!Отпред са целите в стомана (смисъл от вътре де ..) и ти държат постоянно глезена , водоустойчиви и огнеустойчиви са ... не позволяват изобщо да ти мръдне крака.Преди 2 години ми мина Keeway Dragon 250 (нещо такова чудо беше) през крака и бях с такива и се усеща толкова колкото да ти стъпи 3-4-5 годишно дете на крака.

П.п и военните кубинки са варянт (за 40-50 лева ги продават по ловджийските или военните магазини) , но пожарникарските ботуши са по-добри.И 3-те неща ги знам какво представляват (кубинките,ботушите за мотокрос и пожарникарските) и пожарникарските са най-така ... след тия за моткрос-а .
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        08седем9010З60
        MAKE RALLY NOT WAR
        Confidence in Motion

Коментар

Мерси за помощта! Това, което ми беше под ръка, бяха кубинкте на баща ми (военните му обувки)
          Дарин 0897042636
          ВАЗ 2105

Коментар

И струват колкото няколко чифта от най-скъпите мотокрос ботуши.

Коментар

Ама те са му останали от казармата.
              Дарин 0897042636
              ВАЗ 2105

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                И струват колкото няколко чифта от най-скъпите мотокрос ботуши.
                Първоначално публикуван от Dr1v7 Преглед на мнение
                Ама те са му останали от казармата.
                Мисля че това се отнасяше за пожарникарските кубики!?
                OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

И аз се обърках вече.
                  Дарин 0897042636
                  ВАЗ 2105

Коментар

Пожарникарските БОТУШИ(да не се бъркат с кубинки) са скъпи. И са с горепосочените защити + още. Кубинките са си кубинки, дори и пожарникарските - българските не стават за каране дори и на асфалтов мотор. Мое мнение.

Коментар

Нямам ботуши по простата причина, че не мога да си намеря моя размер - 47 номер, пък и прасеца ми е бая... Както и да е, но сериозно си търсих. И аз като лисицата с киселото грозде се питам - аджаба, какво ли пък е толкова важно на тез ботуши. За моторджиите е ясно, щото постоянно се подпират с крака, ама на нас нали ни е противопоказно да си изкарваме краката извън АТВ-то?

Коментар

Имат си и те своето място при АТВ-тата ... при изкачване на някой улей 60/100 се случва някой да залитне и по инерция да пусне крака за да се подпре ... ама нали знаете че тоя крак ~250кг няма как да ги задържи ако са в движение и понякой път се захлюпват отгоре ти .... ако кракът ти е отдоло мисли му без ботуш ! другото е ако нямаш нерфбарове и защити да не ти ходи крака напред-назад - пример , караш в кал , целия си омазан ... излизаш от калта с газ и се изсилваш малко да настигнеш другите ... има бабунки , крака ти се хлъзга напред и се защипва при предната гума и така нататък , случаи много .
                        Няма кал - Няма кеф !!!
                        Suzuki Samurai LJ410 1984
                        Suzuki LTZ400 2008
                        Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                          Пожарникарските БОТУШИ(да не се бъркат с кубинки) са скъпи. И са с горепосочените защити + още. Кубинките са си кубинки, дори и пожарникарските - българските не стават за каране дори и на асфалтов мотор. Мое мнение.
                          От опит казвам,че от пожарникарските кубинки нищо не става,а пожарникарските ботуши ги знаем само от филмите.
                          Polaris Magnum 500
                          Mercedes ml320

Коментар

A пък и ботуши 47 номер има в почти всеки магазин (не казвам всеки защото поне из Варна се навъдиха доста гаражни магазинчета в който не съм влизал и може и да няма там такива номера).А в по-големите магазини най-вероятно имат и 48 и 49, а дори и да нямат предполагам че ако е сериозен клиента винаги могат да доставят за не повече от седмица-две.

На мен също 47 номер от някой марки са ми малки, но оправия има.

Dr1v7
                            каква екипировка си си купил?Нямаше ли възможност да си купиш ботуши сега като пропуснеш покупката на нещо друго?
                            Иван Маринов
                            Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                            ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Добри съвети.Но колкото и да нямаш първите неща които се купуват са каска и ботуши.И след това мотора.Тъкмо ще ти останат за останалите машини които ще имаш по нататък.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X