Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha raptor

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Yamaha raptor

niki8000 ако вземеш китайско атв много ще сгрешиш.Първо даваш към 2000-2500 лв. за атв-то след това както каза колегата ! Алекс се почват ремонтите.За тези ремонти ще дадеш примерно 500-1000 лв. (зависи от проблема).Накрая като си направиш равносметка се оказва че си дал над 3000лв. а за тези пари атв-то ти е докарало само главоболия.Така че ако разгледаш малко сайтовете можеш да си намериш някое сузуки или някоя хонда за 4500лв.Вярно е японските са по скъпи но пък с тях забравяш що е ремонт и ти доставят само удоволствие.Аз също в началото започнах с китайско и за няколко месеца дадох толкова пари за ремонти колкото все едноъздавало никакви ядове.Та мисълта ми б съм си купил още едно китайче.След това си взех кфх 700 и го имам от една година и не ми е беше даи малко повече пари взимаи някое японско да ти носи само кеф и не се занимаваи с китаиските боклуци.

Коментар

Да ти кажа не съм имал китайче , но пък имам Ямаха 350 - 2 години само масла , филтри ,гуми , грес и бензин , тежа 95 кг и ми е достатъчно , не ми е изневерявал никога (и на -25) няма хлоп , няма троп ....
      GL420, G500

Коментар

Първоначално публикуван от shmatka1 Преглед на мнение
        niki8000 ако вземеш китайско атв много ще сгрешиш.Първо даваш към 2000-2500 лв. за атв-то след това както каза колегата ! Алекс се почват ремонтите.За тези ремонти ще дадеш примерно 500-1000 лв. (зависи от проблема).Накрая като си направиш равносметка се оказва че си дал над 3000лв. а за тези пари атв-то ти е докарало само главоболия.Така че ако разгледаш малко сайтовете можеш да си намериш някое сузуки или някоя хонда за 4500лв.Вярно е японските са по скъпи но пък с тях забравяш що е ремонт и ти доставят само удоволствие.Аз също в началото започнах с китайско и за няколко месеца дадох толкова пари за ремонти колкото все едноъздавало никакви ядове.Та мисълта ми б съм си купил още едно китайче.След това си взех кфх 700 и го имам от една година и не ми е беше даи малко повече пари взимаи някое японско да ти носи само кеф и не се занимаваи с китаиските боклуци.
        Аре стига вече с тва` не си купувай китайско, всяка тема става пълен буламадж, не ви ли писна вече, едни и същи хора повтарят не си взимай, не си взимай, а кво`да не кара нищо. Като някой каже имам 15000 лв. за ново атв тогава му обяснявайте. Писна ми да чета в тоя форум от постоянните изкавания и то често на разглзени хлапета/не се обиждайте ако сте такива, не е нещо лошо/. То е ясно че за да струва нещо 3-4 пъти повече трябва да е и много по-добро. И такива изказвания за частите са смешни, защото частите за китайските са почти без пари/да не говорим за сравнение с японските/. За модела раптор 250 бих казал че е доста добър има доста тунинг и е едно от най-леките атв-та. Ако нямаш пари в излишък, по-добре е направо да си кпиш по-мощно. Относно избора на китайско атв, по-добре си купи направо от тук и то вече доказана марка, така ще имаш по-малко проблеми с машината и с резервни части. Наистина има големи китайски боклуци които след 2 кръгчета спокойно можеш да изхвърлиш на боклука, шанса да получиш такова от алибаба е голям. Лепенки на ямаха лесно се намират.

Коментар

Купи си китайски боклук и ще се родиш
          YAMAHA WR450F

Коментар

ако искаш китаиско рЪцете ще са ти само черни с масло ако си вземеш от китай мисля че няма да има гаранция

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X