Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha raptor

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaha raptor

Здравейте .
    Нов съм в форума и искам да ви питам какви са ви впечетленията от Ямаха раптор 250 .
    На 15 съм и искам да си взимам атв . Нямам опит с атв-тата , карал сам само скутери .
    Ето за това става въпрос , http://www.alibaba.com/product-gs/32..._ATV_Quad.html и някой може ли да ми обясни как това АТВ в БГ втора ръка гони 5 БОНбона а в китайския сайт пише 1000 - 1500 долара .
    Атевето ще се кара предимно по гората и рядко в града

От: Yamaha raptor

Здрасти.За Ямахата аз лично не съм карал такава но съм виждал и според мен е едно много добро атв но за по-малки от теб.Една 450тка ще ти е по-добре.А за това че в китаиския саит е по-евтина просто нямам идея.Сигурно китаиците пак нещо се опитват да лъжат.Ти до колко пари си си приготвил за атв?И още нещо да те питам - от Пазарджик ли си?

Коментар

Да от Пазарджик съм. А за може и 350 кубика да си взимам , защото и според мен 250 е малко но в никакъв случай не искам 450 защото на мен ще ми е голям проблем без задна скорост .

Коментар

за модела не знам , ама за цената знам. в alibaba може да видиш че и yfz 450 се предлага на тези пари НОВА и какво ли още не, но от китайски фабрики това са едни китайски номерца дето като се зачетеш и виждаш че само на вид си приличат атв-тата.

Коментар

Първоначално публикуван от Todor Преглед на мнение
          за модела не знам , ама за цената знам. в alibaba може да видиш че и yfz 450 се предлага на тези пари НОВА и какво ли още не, но от китайски фабрики това са едни китайски номерца дето като се зачетеш и виждаш че само на вид си приличат атв-тата.
          +1
          Първоначално публикуван от shmatka1 Преглед на мнение
          Здрасти.За Ямахата аз лично не съм карал такава но съм виждал и според мен е едно много добро атв но за по-малки от теб.Една 450тка ще ти е по-добре.А за това че в китаиския саит е по-евтина просто нямам идея.Сигурно китаиците пак нещо се опитват да лъжат.Ти до колко пари си си приготвил за атв?И още нещо да те питам - от Пазарджик ли си?
          Няма да му е по-добре 450-ятка , защото за първо атв не става.

Първоначално публикуван от niki8000 Преглед на мнение
          Да от Пазарджик съм. А за може и 350 кубика да си взимам , защото и според мен 250 е малко но в никакъв случай не искам 450 защото на мен ще ми е голям проблем без задна скорост .
          350 само раптор и тук там някоя неизвестна Хонда и Шинерай .
          450-ятки има и със задна.Кавазаки примерно.За първо атв (при положение , че си карал скутери) не си и помисляй за 450 , а 250 хич няма да ти е малко.
          Първи си вземи по малко (250) и се научи да караш пък после мисли за по-големи ...
          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
          08седем9010З60
          MAKE RALLY NOT WAR
          Confidence in Motion

Коментар

Според мен няма смисал момчето да взема 250 или 350сс атв и след една година като се научи да го кара и атв-то му стане малко наново да се разправя да купува друго.Ако вземе една 450-тка в началото ще и се учи(демек ще внимава с газта) и след като свикне ще си я кара 2-3 години поне.Но все пак това си е негово решение.

Коментар

Мерси на всички за изчерпателните отгорвори . Със сигурност ще е раптор 250 и мисля да е от китайските фабрики защото нямам възможност за "оригинално" . Пък и за първо атв е добре , малко ремонти поддържане и така . Като един познат има път към китай (за стока..) ще му поръчам 1 и ще се похвала още веднъж мерси на всички най вече на пейчев

Коментар

НЕ СИ КУПУВАЙ китайско АТВ!

Препоръчвам раптор 350, такъв купих на сина ми като беше на 7 години и много съм доволен от машината.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

това в Али Баба не се лъжи по снимките че прилича на раптор- няма нищо общо!

тука имам достатъчно китайски атв-та че да чакаш някой да ходи до китай. като ти е такъв бюджета вземи си една 250тка шайнрей от тука за 2500 лв и не му мисли повече

Коментар

Дано да не съм закъснял. Не съм в час как се търгува от АлиБаба, набързо хвърлих поглед на обявата и веднага ми се наби - WesternUnion и MoneuGram. Имай в предвид, че има много такива мошенници, които правят шменти капели с преводи от тези 2 фирми. Не веднъж ми се е случвало да преговарям с такива. В европейски сайтове за коли втора ръка най-евтините (обикновено нереално евтини) са такива. Колата уж е в Милано. Казвам му - имам човек в Милано, ще му пратя парите, кажи къде да дойде! Отговора - Прати му ги ама с WesternUnion и ни прати копие на платежното.. Като не искам с WU разбира се сделката отпада, няма кола, няма боже господи...

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                      НЕ СИ КУПУВАЙ китайско АТВ!
                      Ти хубаво препоръчваш/както и аз/ но забелязвам че темата започва с покупка на японско и завършва с покупката на китайско
                      Какво следва-1 година яки ремонти и трошене на нерви и време и се продава на 50% по-ниска цена след което се взема японско.
                      Но само със съвети и мнения явно не става
                      SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Реших да си го вкарам от САЩ , имам човек там ще ми намери , но още не отпада варианта за алибаба , защото чичо от САЩ в момента е в БГ. и чак след 31 юли ще си ходи . Та до тогава може и да се навия на раптор от алибаба .
                        Е добре как са китайски фалшификати , като по документи са произведени в япония и все пак са ямаха (имат облик , знак , лепенки и други сичко на ямаха)
                        Как става - оригиналната марка Ямаха седи и гледа как ги копират ли ?
                        И моля изкажете се как е раптор 250 в планината , меко ли вози и др
                        иначе мерси на всички

Коментар

Първоначално публикуван от niki8000 Преглед на мнение
                          Здравейте .
                          Нов съм в форума и искам да ви питам какви са ви впечетленията от Ямаха раптор 250 .
                          На 15 съм и искам да си взимам атв . Нямам опит с атв-тата , карал сам само скутери .
                          Ето за това става въпрос , http://www.alibaba.com/product-gs/32..._ATV_Quad.html и някой може ли да ми обясни как това АТВ в БГ втора ръка гони 5 БОНбона а в китайския сайт пише 1000 - 1500 долара .
                          Атевето ще се кара предимно по гората и рядко в града
                          Не знам дали това е YAMAHA или китайско подобие на АТВ но, при цена от 1500$ трябва да прибавиш, стойност на транспорт от завода до пристанището, контейнер, след това такса разтоварване във Варна, 10% мито, 20% ДДС и транспорт до у вас.
                          Само да вметна, че за 7 броя мастилници за солвентен принтер (пакет 50х30х20 см)платих отделно от цената в Китай 437 лв. Искам да кажа, че това АТВ няма да ти излезе по-малко от 5500 - 6000 лв при което аз лично не бих рискувал защото може и да не е Yamaha!

Коментар

Значи за доставянето няма да ми излезе златно , защото 1 приятел пътува към Китай и докарва много стока(домашни потреби) и заедно с стоката ще докара и атв-то. Знае как стоят нещата защото преди 1 месец докара китайче на неговия син. Така ,че докарването няма да ми излезе солено (максимум 500 лв) да му дам някакви пари .

Коментар

Първоначално публикуван от ! Алекс Преглед на мнение
                              Ти хубаво препоръчваш/както и аз/ но забелязвам че темата започва с покупка на японско и завършва с покупката на китайско
                              Какво следва-1 година яки ремонти и трошене на нерви и време и се продава на 50% по-ниска цена след което се взема японско.
                              Но само със съвети и мнения явно не става
                              Потвърждавам, от личен опит. Същата грешка направих и аз .
                              Диян Димитров

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X