Обява

Свий
Няма добавени обяви.

yamaha raptor 700r ili can-am renegade 800x ?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: yamaha raptor 700r ili can-am renegade 800x ?

По тежка е и с по висок център на тежестта. (изобщо кое им е хубавото на Ямахите ). Разбира се спрямо 450 и 525 моделите, не го сравняваме със регенератите, които немат повдигане.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от extreem.one Преглед на мнение
      Хаха все едно Audi S5 ili Toyota Tundra 5.7l
      По темата това е отговора.

А сега спам:

Относно надеждноста на КанКан-а сравнение с Раптора е като на GSM с паве.

Карал съм 3 месеца много изтормозен раптор и издържал на моя тормоз че и следващия.

А регенрати от обикновенни търкаляния редовно не се прибират на ход.

Първоначално публикуван от mirodo Преглед на мнение
      По тежка е и с по висок център на тежестта. (изобщо кое им е хубавото на Ямахите ). Разбира се спрямо 450 и 525 моделите, не го сравняваме със регенератите, които немат повдигане.
      И аз 525 търкалям ама погледни го па Трайков..
      Последно редактирано от Jam; 03-08-10, 15:12. Причина: имаше..

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
        Абе пейчев кво им е на ямахите? Я ми обясни малко...че знам много ги разбираш кан кана е добър стига да не си знаеш парите....аз лично имам червен раптор 2008 купих си го 2009-а лятото, до сега само масло и филтри съм сменял, а и веригата си натегнах...та кво викаш им е на ямахите?
        Като си я харесваш си я карай бе ... на мене па не ми аресва !?
        Стига сме спорили за простотии щото и тая тема ще я осер*м като някой други ... като си харесваш ямахата си я карай.Аз съм против Ямаха ... (като кажат ямаха и всички започват да припадат се едно Господ са видели..това че им е престижно името не значи че са най-добрите в занаята ! )
        Последно редактирано от Preslav Peychev; 03-08-10, 17:45. Причина: както казва един"велик" модератор: No Reason!
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        08седем9010З60
        MAKE RALLY NOT WAR
        Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
          ... (като кажат ямаха и всички започват да припадат се едно Господ са видели..това че им е престижно името не значи че са най-добрите в занаята ! )
          И Аз не ги долюбвам(що ли?) ама да кажеш че не са от водещите в занаята все една да кажеш на Шумахер " А бе пич, ти болид виждал ли си?" Много от нещата които първи са въвели Ямаха в момента са стандарт при тях, инжекциона, ал. рама, някои от класовете и по специално 450с.с., Баншито близо 20г. абсолютен титуляр много са да не изброявам....

п.п. А бе тая тема верно се оака яко.
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
            И Аз не ги долюбвам(що ли?) ама да кажеш че никви ги няма в занаята все една да кажеш на Шумахер " А бе пич, ти болид виждал ли си?" Много от нещата които първи са въвели Ямаха в момента са стандарт при тях, инжекциона, ал. рама, някои от класовете и по специално 450с.с., Баншито близо 20г. абсолютен титуляр много са да не изброявам....

Много хора не ги долюбват!Не са 1-2!Не казвам че ги няма в занаята просто казвам , че не са най-добрите.Имат няколко добри атв-та за разлика от други марки.Наиситна това което им е добро е добро (за мен са 2 - Banshee и Raptor 350 ... донакъде и раптор 700 ама не) , обаче това което не го бива (най-вече раптор 660) ... Ако има някой на различно мнение , то нещо ще е сбъркан ?!
            Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
            +1
            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
            08седем9010З60
            MAKE RALLY NOT WAR
            Confidence in Motion

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X