И на мен ми е интересно как човек може да се чуди между двете машини.Ако ходиш на крос състезания и обичаш тръпката от ускорението взимай Ямахата,ако ходиш на разходки из гората и имаш повечко парички взимаи Кан-ама
Ако ходиш на крос състезания и обичаш тръпката от ускорението взимай Ямахата
Дали ? Тази ямаха и мотокрос ? Ако беше YFZ да ... Не мисля , че това е най-точното атв за мотокрос и изобшо да се кара такъв с това !
И аз съм за Ренегада , обаче ... martin7 дай малко повече информация какво търсиш , за какви пари и т.н.Сложил си 2 снимки на атв-та които всеки от нас е виждал.Кажи някакво инфо ... с какво разполагаш и т.н
Не знам за какво ще го ползваш АТВ-то. Ако е за писта - Yamaha-та, ако ще ходиш по горите - то, тогава Can-Am. Бая скъп е Ренегада, така че и това е фактор, но пък е хубава машина.
По темата:Аз лично съм влюбен в Ямаха раптор и това ми е мечтата-червено бял ямаха раптор 2008 или ако не 2010 година с графиките...Не съм пристрастен към дизайна,но ямахата ме изкефи много,когато я карах Все пак Ако си взел нещо,няма да е зле да се похвалиш
По темата:Аз лично съм влюбен в Ямаха раптор и това ми е мечтата-червено бял ямаха раптор 2008 или ако не 2010 година с графиките...Не съм пристрастен към дизайна,но ямахата ме изкефи много,когато я карах Все пак Ако си взел нещо,няма да е зле да се похвалиш
Хах карай друго което не е ямаха и ще си промениш мечтите !
и пак да се изкажа : Кан Ам-а е по-добър !
Абе пейчев кво им е на ямахите? Я ми обясни малко...че знам много ги разбираш кан кана е добър стига да не си знаеш парите....аз лично имам червен раптор 2008 купих си го 2009-а лятото, до сега само масло и филтри съм сменял, а и веригата си натегнах...та кво викаш им е на ямахите?
Коментар