Колеги, 12 коня малко ли са за Honda TRX 250ex?Струват ми се малко на мен.В шоурума ми казаха че вдига 80км/ч макс. и ви питам това малко ли е или е добре?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за Honda TRX 250ex
Свий
X
-
От: Въпрос за Honda TRX 250ex
Да ти кажа , че съм имал 2 такива преди време (едната беше Recon но те са едни и същи).Първоначално публикуван от nnedev Преглед на мнениеКолеги, 12 коня малко ли са за Honda TRX 250ex?Струват ми се малко на мен.В шоурума ми казаха че вдига 80км/ч макс. и ви питам това малко ли е или е добре?
1.Не е 12 коня , а 24 (имаше много глупав спор в една тема) !
2.Това е най-здравата машина която съм карал някога ! Кой каквото иска да ми приказва , просто е измислена по много добър начин , колкото и да е малка !
3.Не вдига 80 - повече ! Засичал съм го с Honda Foreman 500 4x4 !ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
-
Ако е от старите, като нищо може да е 12 коня. Онова двигателче с въздушното охлаждане си беше доста дефорсирано.
Наистина изключително сдрава машина, но ако е Хонда. Не "лиценз на Хонда", не "патент на Хонда", не китайче с лепенка Хонда. Предвид че говориш за шоурум - вероятно става въпрос по-скоро за такова. Там вече е според зависи. Някои китайчета май не са лоши.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Не ми се иска да споря с Вас , обаче стария модел е 250r и е 2 такта и конете са малко повече.Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеАко е от старите, като нищо може да е 12 коня. Онова двигателче с въздушното охлаждане си беше доста дефорсирано.
Наистина изключително сдрава машина, но ако е Хонда. Не "лиценз на Хонда", не "патент на Хонда", не китайче с лепенка Хонда. Предвид че говориш за шоурум - вероятно става въпрос по-скоро за такова. Там вече е според зависи. Някои китайчета май не са лоши.
Добийте представа за какво става въпрос
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Разликата между TRX250 и TRX250R е като между мотоциклети CRF-250F и CRF-250R. Нищо общо, освен че са червени хонди.
За останалото - щом е било в официалния магазин на Хонда - тяхната информация мисля ще е най-точна.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Аз от мотори не разбирам , но знам че има една лепенка под левия калник на която пише "twenty-eight horse power without exhaust silencer" (в по-горните мнения съм писал 24 - със всички глупости в ауспуха и заглушители и ограничители и всичко) което преведено значи , че според Хонда е 28 коня без заглушител на ауспуха и всички други неща които са в него.Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеРазликата между TRX250 и TRX250R е като между мотоциклети CRF-250F и CRF-250R. Нищо общо, освен че са червени хонди.
За останалото - щом е било в официалния магазин на Хонда - тяхната информация мисля ще е най-точна.
С времето нямат никаква промяна в двигателя,като изключим 250r .Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеАко е от старите, като нищо може да е 12 коня.
Дори и Recon е със същия двигател , който пък модел има разлика само в пластмасите.
Последно редактирано от Preslav Peychev; 20-06-10, 01:14.ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Няма повече да отговарям така ама ...
Ти не четеш ли мненията бре човек ? Не виждаш ли , че е написано че не е 12 коня ?!Първоначално публикуван от pres4o95 Преглед на мнениеако е 12 коня според мен е малко за ТРХДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Остави чоевка да трупа постовеПървоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнениеНяма повече да отговарям така ама ...
Ти не четеш ли мненията бре човек ? Не виждаш ли , че е написано че не е 12 коня ?!
Мислиш,че 12 коня са малко за ТРХ,ти да не си конструктор,хората са се доказали в това и си правят едни от най-добрите мотори,атв-та,коли и др.
НЕ е въпроса само да се пишат мнения а и да има смисъл в тях...Сории,но не се сдържах.Zongshen 200 --> Yamaha DT 125 R --> Suzuki DR 350 S --> Honda CR 125
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар